Published On: Soare, Aug 29th, 2010

Deocamdata, Stancu nu mai e suparat pe directorii adjuncti ai Spitalului Judetean

Share This
Tags

* mai nou, el este multumit de activitatea celor doi adjuncti asupra carora avea semne de intrebare * seful CJ se intreaba totusi daca nu ar fi cazul ca, intre cei patru directori ai spitalului, sa fie macar un barbat

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, incepe sa fie  multumit de activitatea directorilor adjuncti ai Spitalului Judetean. Dupa ce, in urma cu circa trei saptamani, anunta  ca deja are dubii asupra a doi dintre adjunctii pe care i-a numit interimar in functii si ca nu exclude schimbarea lor, mai nou, Stancu pare sa se fi razgandit. El a precizat insa ca se face o monitorizare asupra intregului personal din spital, inclusiv a celor patru directori, iar  cei care nu isi fac treaba, isi pot pierde postul, fie ca este unul de conducere, fie ca este unul de executie. Seful CJ se intreaba insa daca nu cumva ar trebui ca, din cele patru posturi de conducere, macar unul sa fie ocupat de un barbat, nu ca acum, cand sunt numai directoare: “V-am spus ca incercam sa ne armonizam modul de lucru, in interesul pacientului si se pare ca lucrurile s-au mai schimbat in bine si mai avem rabdare, suntem cu monitorizarea pe toata lumea, inclusiv pe cei patru directori, pentru ca trebuie realizat un colectiv functional acolo si probabil ca trebuie sa fie prezenta si ceva parte masculina in ceea ce priveste conducerea unui spital. Cand sunt prea multe femei, e o problema. Numai cu mine, care ma duc, sunt pasager pe acolo, nu cred ca ma pot numi barbat in conducerea spitalului, eu sunt aici, la Consiliu”.

Precizam ca si presedintele Consiliului de Administratie al spitalului este tot un barbat, consilierul judetean Catalin Boboc.

Asa cum v-am mai informat, potrivit informatiilor pe care le detinem, cei doi directori adjuncti ai spitalului la care facea referire Stancu sunt directorul medical Florentina Prisacaru si directorul de ingrijiri Olguta Ciocan.

Comentarii

comentariu

About the Author

-