Published On: mie, Aug 25th, 2010

CF Brăila eliminată din Cupă

Share This
Tags

* Gruparea brăileană a pierdut cu scorul de 2-3, meciul disputat în deplasare cu Unirea Slobozia, formaţie de Liga a III* Golurile Brăilei au fost marcate de Oprea (min.55) şi N. Bucă (min.90, pen.)

CF Brăila a debutat cu stângul în noul sezon oficial. Deşi a întâlnit o echipă dintr-un eşalon inferior, gruparea brăileană a părăsit Cupa României. „Albaştrii” au pierdut cu 2-3 meciul disputat pe terenul Unirii Slobozia, în cadrul etapei a a IV-a a Cupei.
Gazdele au condus cu 1-0 la pauză, după golul reuşit de Toma în minutul 16. Elevii lui Daniel Timofte au egalat, însă, după numai zece minute de la reluarea jocului. Atunci, Oprea a finalizat perfect o acţiune personală. Fotbaliştii Unirii nu au resimţit prea mult şocul golului primit şi au reuşit să mai marcheze de două ori. Mai întâi, ex-brăileanul Viorel Gheorghe a punctat din penalty (în minutul 73), iar Tudor a ridicat scorul la 3-1 în minutul 85. Pe finalul jocului, Nelu Bucă a transformat un penalty pentru Brăila şi a stabilit rezultatul final al meciului: 3-2 pentru Unirea Slobozia.
Sâmbătă, CF Brăila va susţine primul meci din ediţia 2010 – 2011 a Ligii a 2-a. „Albaştrii” vor primi pe Municipal, vizita formaţiei Săgeata Năvodari. Gruparea d ela malul mării a pierdut şi ea calificarea într-o fază superioară a Cupei României, fiind învinsă cu 2-1 de Delta Tulcea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-