Published On: mie, Aug 18th, 2010

Cadavrul tanarului inecat acum trei zile a fost recuperat din Dunare

Share This
Tags

* trupul lui George Chirila a fost observat de un marinar, in zona falezei

Cadavrul tanarului de 19 ani din Braila, inecat in urma cu trei zile la trecerea bac Stanca, a fost descoperit in aceasta dimineata in zona falezei. Pe 15 august, George Chirila, impreuna cu cateva rude, a urcat pe bac la trecerea “Stanca”, cu gand sa mearga pe plaja de pe partea cealalta a Dunarii. Dupa ce bacul a pornit, George si alti doi tineri, veri de-ai sai, s-au gandit sa se distreze, au coborat de pe nava si s-au agatat de o sufa de sustinere, lansandu-se purtati prin apa.

Cum curentul era foarte puternic, din cauza valurilor, atunci cand bacul a ajuns la mijlocul Dunarii, tanarul, obosit, nu s-a mai putut tine, a scapat din mana sufa si s-a scufundat in apa. El a iesit la suprafata si a strigat dupa ajutor, dar nu a reusit sa ajunga la colacul de salvare care i-a fost aruncat de pe bac si s-a dus din nou la fundul apei. Un marinar a sarit dupa el, insa nu a reusit sa-l gaseasca si sa-l salveze, iar echipajul ISU, care l-a cautat cu o barca, nu i-a mai gasit trupul.

Astazi dimineata, insa, un marinar aflat pe unul dintre vasele trase la mal in zona falezei, a simtit un miros greu si cand s-a uitat in apa, a vazut un cadavru plutind intre doua nave. O salupa a Politiei de Frontiera a fost trimisa la fata locului, a agatat cadavrul si l-a adus la mal, de unde a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala, in vederea efectuarii necropsiei.

Comentarii

comentariu

About the Author