Published On: Soare, Aug 22nd, 2010

Batuti mar, pentru ca li s-a parut prea mare pretul la traversarea cu bacul

Share This
Tags

* li s-a intamplat unor persoane care au urcat pe bac si apoi, au comentat ca este prea scump biletul

Scandal pe bac, intre pasagerii unei masini si personalul vasului – asa a sunat apelul unui barbat a sunat la Politie si a sesizat ca pe un bac ancorat la punctul de trecere catre Smardan a izbucnit un conflict intre ocupantii unui autoturism si angajatii ambarcatiunii. Politisti sositi pe malul dinspre Braila au stabilit ca, de fapt, cearta a izbucnit dupa ce pasagerii din masina au reclamat  pretului mare al biletului de trecere cu bacul. In momentul in care vasul a acostat pe malul brailean, personalul ambarcatiunii a solicitat ajutor in „reglarea” problemelor la doi indivizi, B.S. (59 de ani) şi C.D. (61 de ani), care asteptau pe mal. Cei doi au urcat pe bac, iar primul i-a batut pe unii din cei patru ocupanti ai autoturismului, ca sa-i invete minte sa mai comenteze. In plus, individul a aplicat cateva lovituri bine tintite si autoturismul clientilor nemultumiti, pe care l-a avariat. „Pedeapsa” a fost administrata sub privirile intai stupefiate si apoi, ingrozite ale celorlalti pasageri de pe bac, dintre care niciunul nu a indraznit sa faca vreun gest sau sa spuna ceva.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere. Dupa definitivarea cercetarilor, cei doi au fost retinuti pe ordonanta si prezentati instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva. Instanta a dispus arestarea preventiva, pentru primele 29 de zile, a lui B.S. si cercetarea in stare de libertate a tovarasului.

Barbatul de 59 de ani a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-