Published On: lun, Aug 16th, 2010

APIA Braila da examen pentru ramanerea pe post a angajatilor

Share This
Tags

* ultimii cinci, cei mai slab pregatiti, vor parasi locurile de munca platite cu zeci de milioane lunar * in conditiile trambitatei restructurari, PDL pune directori prin manevre obscure

Fostul director al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Traian Cismas, va reveni in post,  facand un ocol pe la Bucuresti - sustin surse care doresc sa-si pastreze anonimatul. Acestea ne-au declarat ca astazi dimineata, fostul primar al orasului Ianca va sustine un examen, pe care-l si va lua, pentru ocuparea unui post “temporar vacant” in cadrul Ministerului Agriculturii. Manevra este menita sa-l transforme pe Cismas in functionar public o data, si sa-l introduca in sistem, a doua oara. Modalitatea aceasta este singura pentru ca PDL Braila, recte Viorel  Balcan, sa se poata tine de cuvant in privinta numirii lui Cismas in functia de director al Directiei Agricole, in conditiile in care noile reglementari fac acest lucru posibil numai daca persoana care urmeaza sa fie numita face parte din sistem.

Noutati sunt si la APIA Braila, unde numarul pedelistilor care se bat pe un loc in conducerea agentiei a crescut, Denisa Andreescu revenind la fostul ei loc de munca tot prin ocuparea unui post “temporar vacant”, cu forte proaspete pentru transarea diferendului pe care-l are cu colega ei de partid, Maria Jurubita, cea care i-a luat locul dupa venirea la putere a trio-ului Balcan, Badalan, Dumitriu. La vremea respectiva, cei trei au sustinut-o in detrimentul colegei Andreescu, pe motiv ca aceasta facea parte din gruparea Gianei Patrascu.

Angajatii agentiei nu vad cu ochi buni manevrele pedelistilor, in conditiile in care sapatamana aceasta se va da un examen in urma  caruia cinci dintre ei vor trebui sa paraseasca locurile de munca atat de bine platite.

Comentarii

comentariu

About the Author