Published On: lun, Aug 2nd, 2010

Agresorii bodyguardului lui Ilie Paraschiv, urmariti la nivel national

Share This
Tags

* cei patru agresori sunt “pe goana”

Artin Sterica Cristinel

radulescu cristian stefan

Radulescu Cristian Stefan

radulescu iulius cezar

Radulescu Iulius Cezar

stroe dorin

Stroe Dorin

Agresorii lui Stefan Moraru, bodyguardul omului de afaceri Ilie Paraschiv, au fost dati in urmarire nationala astazi, dupa ce pe numele lor, au fost emise, in lipsa, mandate de arestare preventiva.  Amintim ca la data de 16 iulie 2010, in jurul orelor 18.00, Stefan Moraru, de 37 de ani, din Braila, se afla cu seful sau la o masa de la terasa situata pe plaja amenajata din Statiunea „Lacu-Sărat” , cand patru barbati s-au luat de Ilie Paraschiv. Acesta le-a raspuns, iar intre cele doua grupuri a izbucnit un scandal, in urma caruia Paraschiv a fost lovit usor si bodyguardul sau a fost agresat cu cutite. In urma conflictului, in randul persoanelor care se aflau pe plaja s-a creat o stare de panica, cele mai multe dintre ele parasind in graba zona. Stefan Moraru a necesitat transportarea si internarea de urgenta la Sectia Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean de Urgente Braila, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. Politistii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au desfasurat cercetari si au stabilit ca autorii agresiunii sunt numitii Artin Sterica Cristinel (29 de ani), zis „Sulică”, Stroe Dorin (26 de ani) si fratii Radulescu Cristian Stefan (24 de ani) si Radulescu Iulius Cezar (21 de ani), zis „Cezarica”, toti din municipiul Braila. Fata de acestia s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala, ultraj contra bunelor moravuri si port ilegal de arma alba. Intrucat din verificarile efectuate de judiciaristi s-a stabilit ca, imediat dupa comiterea faptelor, autorii au fugit de la domiciliu si s-au sustras cercetarilor si, ulterior, urmaririi penale, astazi, la propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, instanta de judecata a emis, in lipsa, pe numele inculpatilor, mandate de arestare preventiva, pe o durata de 30 de zile.

Dupa emiterea mandatelor, politistii de la Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au trecut la punerea in executare a acestora si constatand ca cei în cauza se sustrag in continuare cercetarilor si masurii arestarii preventive, au solicitat si obtinut urmarirea lor la nivel national.

Cine poate da relatii despre prezenta acestora in municipiul sau judetul braila este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie, ori sa apeleze, gratuit, la numarul de telefon 112, sau taxabil, la 606100, interior 20163,  la compartimentul Urmariri al Serviciului Investigatii Criminale al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author