Published On: joi, Iul 22nd, 2010

Vor face fata Boboc si Danaila la presiunile lui Stancu?

Share This
Tags

*este ingrijorarea liderului PDL Viorel Balcan, in legatura cu soarta celor doi liberali propusi pentru functiile de vicepresedinte CJ si viceprimar al municipiului

Deputatul PDL Viorel Balcan considera ca cei doi tineri liberali propusi pentru functiile de viceprimar si vicepresedinte al Consiliului Judetean nu vor fi decat oficiali de fatada, daca vor reusi sa acceada in posturile amintite. Balcan spune ca nu are o parere rea despre Alexandru Danaila si Catalin Boboc, dar este convins ca acestia nu vor cracni in fata presedintelui PSD Gheorghe Bunea Stancu, ce ii va manipula cum va dori: “Eu, sincer sa fiu, nu stiu cat de nimeriti sunt ei pentru functiile astea, e posibil sa fie capabili pe functiile astea sau tot asa de bine este sa nu faca fata in astfel de conjunctura. Si eu vreau sa va spun altceva: credeti dvs ca cei doi  tineri, despre care eu nu am pareri urate, vor face fata la presiunile lui Stancu si Simionescu? Dvs. ganditi-va numai la aspectul asta! Credeti ca vicepresedintele PSD si viceprimarul PSD fac ceva de capul lor? Fac numai si numai sub presiuni. Imi pare rau s-o spun, dar viceprimarul nostru (Stanel Necula – n.r.) a avut in atributiile de serviciu tot ce-a fost mai greu in municipiul asta, drumuri, gunoaie, caini, spatii verzi, deszapezire si primarul si cu doamna viceprimar – nu am nimic cu  doamna viceprimar, e prietena mea si o spun cu toata deschiderea – cultura, sport, muzica, concurs de sah, dansuri la fara frecventa, mici si castraveti la Gradina Mare, fanfare si etc. Iata sarcinile. Sigur, o sa spuneti ca “sunteti misogin”. Nu vreau sa fiu misogin, esti viceprimar, le imparti felia, nu le iei tu numai pe-alea proaspete si pe-alea dureroase i le lasi celuilalt, adversarului politic”.

Intrebat daca nu cumva numeroasele si dificilele atributii primite de viceprimarul PDL se compenseaza cu lipsa de atributii a vicepresedintelui CJ, Giana Patrascu, tot membru PDL, Balcan a comentat: “Stilul lui Stancu, de ce sa-i dea sa-si bage Giana nasul in licitatii, in trucajele lui Stancu? Acolo e un capelmaistru, Florin Mija, directoarea de la Directia de drumuri si cum se mai cheama, cu o jurista care se crede cea mai tare din Braila si asa mai departe. Cum sa aiba Giana acces la asemenea lucruri? Deci eu i-as imputa  presedintelui Consiliului Judetean, care nu-i da atributii scrise, ce are de facut vicepresedintele. Nu ce i-a facut lui Chiru, ca doi ani a stat pe tusa si a facut politica si aia proasta!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-