Published On: sâm, Iul 24th, 2010

Violeta, ma dezamagesti!

Share This
Tags

Sincer, am apreciat-o pe Violeta ca a avut plamani sa respire in aerul inchis de la PDL, ca a reusit mai presus de un scafandru sa-si tina respiratia atat de mult cat sa ajunga “menajer” de spital, fara vreo cat mai mica senzatie de voma provocata de bosorogii patidului. M-a dezamagit, da, chiar asa, ca dupa atata chin s-a sucit si le-a dat cu piciorul superb pedelistilor si s-a dus supusa, draga de ea, cum n-as fi crezut, la un control la orelistul Stancu sa-i arate ca nici carii n-are si nici gura nu-i miroase a fasole cu usturoi.

Ce n-a stiut, biata de ea, este ca domnu’… doctor a vazut atatea la viata lui, ca alunita ei nu  l-a impresionat, ba, dimpotriva, a dat-o exemplu pe unitate, pe ordin de zi si de noapte, de sifonara si traseista pedelista. Ce-o fi fostul in capul bietei fetite sa creada ca poate face trotuare mai bine decat firme de renume? Ca in lumea asta rea exista si alt refren decat “ ce perversa e lumea si rea, la rau nu te ajuta nimenea/ ca astazi si aproapele, la greu iti intoarce spatele”. Ea l-a intors, dar, din (ne)fericire, mult prea tarziu… A ramas cu buzele umflate de atata cantat manele pe la mesele la care, altadata, statea in capul lor.

Asa s-a dus lumii de suflet initiativa ei, de a se agata cu ce are ea mai bun de functia capatata cu atata de chin de la Marius Necula, acest lansator de talente in domeniu medical. Nu-i ramane acum decat sa treaca din nou la laptele… si cornul abundentei oferite de Fane, plus satisfactia multipla de a le taia curentul colegilor ei de la PDL! (Cenaclul Flacara)

Comentarii

comentariu

About the Author

-