Published On: joi, Iul 8th, 2010

Vasile Varga si-a dat demisia din conducerea PNL

Share This
Tags

* liderul liberal a fost tradat de fostul sau protejat, Catalin Boboc

Surse din cadrul PNL ne-au informat ca Vasile Varga si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al Biroului Politic Teritorial al PNL Braila. Hotararea consilierului municipal de renunta la o doua functie din partid este definitiva, in conditiile in care renuntarea nu a fost doar una verbala, la nervi, ci scrisa si inregistrata oficial. Vasile Varga nu a putut fi contactat de reporterii nostri pentru a-si explica gestul, telefonul acestuia fiind in permanenta inchis, lucru de inteles in conditiile in care el se afla alaturi de fiica, sa care tocmai a adus pe lume un baietel.
Potrivit surselor noastre, demisia lui Varga este urmarea comportamentului duplicitar al sefului organizatiei, Catalin Boboc, care ar fi incalcat deciziile luate in cadrul partidului si ar fi negociat in propriul avantaj votul consilierilor la sedintele Consiliului Judetean. Mai precis, Boboc a tradat partidul in favoarea unei colaborari cu presedintele CJ Gheorghe Bunea Stancu, lucru care a deranjat majoritatea membrilor PNL si care l-ar fi determinat si pe Varga sa se delimiteze clar de fostul sau protejat.
Reamintim cititorilor nostri ca, in urma votului din Consiliul Judetean, Boboc si-a tras un loc in Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean de Urgenta Braila, dupa ce a obtinut un numar nesperat de mare de voturi, ceea ce arata ca a negociat la doua capete, atat cu Stancu cat si cu PDL, tradandu-si fostii aliati pentru un loc sub aripa obladuitoare a presedintelui CJ.

Catalin Boboc s-a aratat surprins, la aflarea vestii demisiei lui Varga, si a incercat sa afle fara succes sursa informatiei noastre. In cele din urma, a declarat: “Daca este asa cum spuneti, este o neintelegere care se va lamuri. Probabil ca unii ne-ar putea considera prea puternici impreuna, motiv pentru care ar face tot posibilul sa strice aceasta colaborare frumoasa si castigatoare pana acum”. Declaratia patetica a lui Boboc este de neinteles, in conditiile in care chiar el este vinovat pentru lucrurile intamplate in conducerea propriului partid.

Comentarii

comentariu

About the Author