Published On: joi, Iul 22nd, 2010

UNPR a obtinut astazi cinci deconcentrate

Share This
Tags

* acestea sunt: Romsilva, DSP, APIA, APDM si Directia Vamilor

In aceste momente, liderii PDL Braila, Constantin Dumitriu si Viorel Balcan semneaza cu vicepresedintele UNPR Constantin Cibu protocolul prin care mai multe deconcentrate vor fi cedate de PDL noul sau aliat local. Presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, a anuntat si care vor fi deconcentratele oferite UNPR si cine le va conduce: Romsilva – Cristian Gurgu, Directia de Sanatate Publica – Stefan MIhailescu, APIA – Gheorghe Gore, Agentia Porturilor Dunarii Maritime – Niculai Orlov, Directia Vamilor – Marius Persoiu.
Precizam ca nu a avut loc o negociere propriu-zisa, reprezentantii UNPR obtinand exact directiile pe care le-au cerut. Instalarea noilor directori va avea loc, potrivit lui Constantin Dumitriu, in urmatoarele saptamani.

In ceea ce-l priveste, senatorul Constantin Cibu nu stia, nici dupa semnarea protocolului, ce anume va primi, el declarand ca UNPR obtine patru functii de director de deconcentrate si una de adjunct, in timp ce Constantin Dumitriu afirma ca este vorba de cinci posturi de director si niciuna de ajunct. Mai mult, presedintele PDL a contrazis si afirmatiile lui Cibu referitoare la faptul ca UNPR ar mai primi si alte posturi, pe langa sefia celor cinci deconcentrate mentionate mai sus.

Comentarii

comentariu

About the Author

-