Published On: mar, Iul 13th, 2010

Traian Cismas va reveni in fruntea Directiei Agricole

Share This
Tags

* PDL l-a propus tot pe el in calitate de director general, insa, deocamdata, din motive de nimeni stiute, Ministerul Agriculturii intarzie numirea

Adio, dar raman cu tine! Este ceea ce si-o fi spus Traian Cismas, fostul director general al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Braila, la plecarea din functie, in urma cu cateva luni, in conditiile in care tot el este propus pentru ocuparea postului respectiv. Presedintele organizatiei municipale PDL Braila, deputatul Viorel Balcan, a declarat astazi ca nu cunoaste motivele pentru care ministerul de resort intarzie numirea, in conditiile in care filiala locala democrat-liberala a trimis la centru numele celui desemnat pentru a ocupa postul. Balcan este nemultumit de faptul ca se intarzie nepermis de mult cu schimbarea unor directori de deconcentrate, la nivel de judet: “Si acolo trebuie sa lamurim problemele, pentru ca Ministerul Agriculturii nu a dat nici un raspuns la solicitarea noastra, a organizatiei judetene PDL. Si va spun sincer ca nu numai la Ministerul Agriculturii, la multe alte ministere nu s-a rezolvat problema. Nici cu Romsilva, care tot la Ministerul Agriculturii, nici cu APIA, care e in doua ape si conducem in continuare o parte  din deconcentrate cu PNL-isti, cu PSD-isti si asa mai departe. Noi ne-am pus omul, am solicitat postul, dar nu ne-a venit raspunsul. La DADR este nominalizat tot Cismas Traian, e baiat capabil, un baiat bun, in domeniu, cunoaste, este pregatit, are experienta, fost primar de Ianca, un mandat. Parerea mea este ca e cel mai indicat pentru postul respectiv”.

Amintim ca, in afara de Traian Cismas, propunerile PDL pentru posturile de directori adjuncti din DADR au fost: director adjunct pentru dezvoltare rurala Rodica Bibicu, dir adj. Daniela Gabuz, dir. adj. insp. agr. Jenica Georgescu, dir. adj. economic Isabela Smochina, dir adj. Ionel Mitu. Dintre acestea, dupa cum v-am informat deja, doar Isabela Smochina a primit numirea, in urma cu cateva zile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-