Published On: joi, Iul 1st, 2010

Timofte confirmat la CF Brăila

Share This
Tags

* Oficialii dunăreni au dezminţit oficial zvonul conform căruia ar urma ca Daniel Timofte să fie înlocuit cu Gigi Mulţescu

În ultima perioadă s-a vehiculat tot mai intens varianta conform căreia actualul antrenor principal al CF Brăila, Daniel Timofte, ar urma să fie înlocuit cu naşul său, Gheorghe Mulţescu. Pentru a înlătura orice urmă de suspiciune, peşedintele Consiliului de Administraţie al grupării dunărene, Adelin Soare, a ţinut să precizeze că CF Brăila îşi va relua pregătirile tot sub comanda lui Timofte. „Regret că se încearcă dezinformarea suporterilor şi tulburarea atmosferei din cadrul clubului nostru. Pot să vă spun oficial, că nu se pune problema despărţirii de Daniel Timofte. Dânsul este şi va rămâne antrenorul echipei noastre pentru viitorul sezon. În toată această perioadă de când echipa a intrat în vacanţă, am discutat permanent cu dânsul, am stabilit anumite direcţii pe care dorim să le urmăm, deci nu avem nici un gând de a renunţa la serviciile sale. Dimpotrivă, noi îi apreciem munca pe care a depus-o până acum şi nu avem motive să întrerupem colaborarea”, ne-a declarat Soare.
În ceea ce îl priveşte pe tehnician, şi acesta şi-a manifestat dorinţa de a-şi continua munca pe care a început-o la Brăila. „Am avut ca obiectiv promovarea în Liga a II-a. Dacă nu o reuşeam, aş fi plecat sigur. Firesc, dacă am reuşit, voi continua aici. Conducătorii nu mi-au spus nimic de despărţire, aşa că nu cred să fie probleme. Oamenii sunt mulţumiţi pentru că victoriile aduc mulţumire şi linişte în echipă”, spunea Timofte la finalul campionatului care a readus Brăila în eşalonul secund după trei ani de Liga a III-a.
CF Brăila îşi va relua pregătirile luni, 5 iulie. Reunirea este fixată pentru ora 17:00, la Stadionul Municipal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-