Published On: joi, Iul 29th, 2010

Stancu vrea sa schimbe deja unul dintre directorii Spitalului Judetean

Share This
Tags

* chiar daca seful CJ nu a dat nume, la sedinta de ieri, cea care a fost admonestata a fost directorul medical, Florentina Prisacaru

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, se gandeste deja la inlocuirea unuia dintre directorii interimari numiti chiar de el, la Spitalul Judetean de Urgenta Braila . Chiar daca refuza sa dea nume, Stancu admite ca a fost dezamagit de una dintre persoanele pe care le-a ales sa conduca unitatea amintita, in urma cu circa trei saptamani si este gata sa faca o noua nominalizare: “Conducerea spitalului v-am spus de la inceput ca este interimara si o sa vedeti ca prin masurile pe care le voi lua probabil foarte curand, spun ca interimatul este interimat. Cine crede ca pe postul de interimar este titular, se inseala, cel putin cu mine. Nu pot sa merg pe principiul ca eu am directia asta, iar altul o are pe-aia, in stanga, in dreapta sau chiar inapoi. Nu, eu vin cu exemple logice, imi expun punctul de vedere si-l sustin. Cine are pareri contrare, trebuie sa faca acelasi lucru, nu eu spun una aici si in spate lumea spune “lasa, ma, ca ala-i nebun, ce stie Stancu, noi suntem specialisti…”. Au fost asa de specialisti, ca au bagat in faliment spitalul asta! Asa de mari specialisti au fost!”.

Presedintele CJ si-a exprimat nemultumirea cu privire la activitatea directorului in cauza si la sedinta de ieri, cu reprezentantii sindicatului si ai conducerii Spitalului Judetean: “Am dat avertisment zilele trecute si s-ar putea sa fac unele schimbari in conducerea interimara a Spitalului Judetean, eu le-am spus ca cu mine nu este de joaca, nu am datorii la nimeni, nici nu am prejudecati, in sensul ca daca am numit pe cineva astazi si maine nu face treaba, ca nu pot sa revin si asupra deciziei. Nu, n-am nicio remuscare cand fac acest lucru si le-am spus acest lucru ieri. Lumea cu capul in jos, dar nu-i suficient”.

Presedintele CJ nu a dorit sa dea prea multe detalii nici cu privire la chestiunile concrete care l-au deranjat, la directorul la care face referire. El a lasat insa sa se inteleaga ca il supara, printre altele, faptul ca persoana respectiva se lauda prin spital ca “se trage de bracinari” cu el, pentru a-si da importanta si trateaza angajatii de sus: “Toata lumea “lasa ma, ce spune Stancu, ce face Stancu” si le-am spus eu: daca mai aud pe cineva ca in discutiile din interiorul spitalului imi folositi numele in sensul ca ne tragem de bracinari, zic, pana ajung la spital, sa fiti plecati! Deci noi cand discutam cu personalul, discutam politicos, cum si eu va spun “doamna manager”, “doamna director medical”, asa mi se pare corect, daca vrem  sa ne tutuim, ne tutuim intre persoane, dar dvs nu faceti altceva decat sa aduceti atingere institutiei pe care o reprezint. Ceea ce remarc este buna intentie a o parte dintre cei pe care i-am numit, inca mai astept putin, dar probabil ca voi face, voi opera schimbari foarte curand acolo, le-am si anuntat deja ieri, dar eu am invatat un lucru: dau credit inca unor oameni, sa-mi demonstreze ca a fost o perceptie gresita sau a fost o ratacire in ceea ce priveste comportarea lor. Dar deja sunt pregatit cu cadre noi, care stau cu arma la picior si care isi doresc in loc de 20 de milioane, sa ia 60 de milioane, ca functia de conducere e ceva”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-