Published On: vin, Iul 9th, 2010

Stancu se simte vanat de oamenii presedintelui Constantin Dumitriu

Share This
Tags

* presedintele PSD local Gheorghe Bunea Stancu ii transmite liderului PDL ca razbunarea e arma prostului si ca degeaba ii verifica partenerii de afaceri, ca pe el tot nu-l poate atinge

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este suparat -foc pe noul sef al filialei locale PDL, Constantin Dumitriu, pe care il banuieste a fi la originea unor controale fiscale ce au loc, de ceva vreme, la firmele care au legatura, fie si indirect, cu el. Stancu, ce a mai facut aluzie, in ultimele saptamani, la controalele facute la firmele unor parteneri de afaceri, i-a reamintit astazi lui Dumitriu ca “razbunarea e arma prostului” si a condamnat “astfel de apucaturi”, de exercitare de presiuni asupra celor care-i incomodeaza pe PDL-isti: “Din pacate, baietii astia care sunt la guvernare in plan local nu au alte preocupari acum decat fel de fel de gaselnite din astea si sunt un fel de stapani care au niste cotei si-i asmut pe fel de fel de oameni de afaceri sau oameni care-i incomodeaza, fie politic, fie din alte puncte de vedere. Cum razbunarea-i arma prostului, cum am citit eu intr-o carte pe care mi-a dat-o tata – era scrisa de mana -, cred ca oamenii astia au devenit bolnavi. Sunt bolnavi de neputinta… De fapt, prin aducerea acestui individ ( Constantin Dumitriu – n.r.), din surse pe care pot sa le dau publicitatii, s-a facut liniste la Galati si a inceput scandalul la Braila ”.

Stancu a reluat tema “zeciuielii” pe care o percepe noua conducere PDL , ce impune  ca 10% din salariile sau indemnizatiile directorilor, consilierilor sau parlamentarilor lor sa fie donate la partid. El a lasat sa se inteleaga ca sunt membri PDL care au venit si i s-au plans de aceasta taxa abuziva, impusa de democrat-liberalii locali: “Stiti ca si din randul acestui partid sunt foarte multi vorbitori, carora nu le convine si zeciuiala aia de care va povesteam eu este superadevarata si este fara precedent intr-o normalitate. La un om normal, nu poate sa se actioneze asa. A gasit acest individ si explicatia, de ce are nevoie de acesti bani: sa plateasca secretara la partid, sa zugraveasca sediul si eu stiu ce mai vrea sa faca el acolo, la partid. Si eu ma intreb: daca are astfel de apucaturi, sau daca vrea sa faca astfel de lucururi, le poate rezolva cu cotizatiile, cum fac toate partidele. Toate partidele iau cotizatie de la membrii care sunt cu carnet la partid si rezolva problemele administrative. Nu sa intinzi mana, sau sa conditionezi un director pe deconcentrate sa dea 10% la partid. Inseamna ca aia care au minte pleaca si raman in functii cei care sunt foarte slabi”.

Presedintele PSD il anunta pe Dumitriu ca, desi simte ca este o tinta pentru PDL si pentru directorii din domeniul fiscal pusi “sa execute intocmai comenzile partidului”, aceasta tinta nu va fi atinsa: “Din pacate, le dau o veste proasta: nu pot sa ma  controleze si pe mine, la Consiliul Judetean, acesti indivizi. Noi suntem controlati anual de Curtea de Conturi, ne supunem controalelor. Deci tinta lor, Stancu este o tinta pe care nu o pot atinge. Sa controleze oameni care il cunosc intamplator pe Stancu este o mare greseala si o mare prostie”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-