Published On: joi, Iul 22nd, 2010

Simionescu este gata sa-i acorde “un mandat de incredere” posibilului viceprimar Alexandru Danaila

Share This
Tags

* primarul sustine ca tinerii trebuie promovati, pentru ca altfel nu pot capata experienta * Simionescu admite ca promovarea sau debarcarea din functii ca viceprimar si vicepresedinte CJ nu se face pe merite, ci pe criterii politice

Primarul municipiului, Aurel Simionescu, este gata sa intre in jocul politic al schimbarii viceprimarului Stanel Necula, motivat de faptul ca exista o noua majoritate in Consiliul Local, formata din PSD, PNL si PC. Simionescu sustine ca nu este vorba despre faptul ca Necula ar fi gresit cu ceva in mod grav sau ca persoana propusa in locul lui, Alexandru Danaila, ar fi mai buna, ci este o simpla logica politica: “Nu este pe merit, este o decizie politica luata si nici atunci cand ne-am asezat pe aceste functii, la viceprimari si vicepresedinti, nu a fost pe niste merite, ci au fost propunerile partidelor care, evident au avut in vedere anumite considerente. Acum sunt alte propuneri, pe alte considerente. Singur, cu unele inadvertente, am lucrat impreuna si domnul Necula a avut  niste atributii. Cu o serie intreaga de discutii pe care  le-am avut si pe care le vom avea in continuare – ca e firesc sa fie discutii -, dumnealui va spun ca a avut astfel de atributii. Si la desemnarea pe care am avut-o atunci si la desemnarea care va veni, eventual, este o decizie a partidelor respective, care spun “domnul X este cel care va avea aceasta calitate””.

Intrebat daca a fost multumit de activitatea lui Stanel Necula ca viceprimar, Simionescu a spus ca singurul lucru care l-a nemultumit a fost pozitia acestuia in chestiunile legate de Directia Pietelor: “Nemultumirea majora a fost cea legata de Piata si de situatia in care ne-am asezat si in care si in care suntem”.

In ceea  ce-l priveste pe consilierul Alexandru Danaila, propus pentru functia de vicepresedinte, edilul-sef a declarat: “Vedeti, ajungem la niste formule in care nu-i angajam pe tineri pentru ca nu au experienta si  nu au experienta pentru ca nu-i angajam. Deci oamenii trebuie aruncati in apa si daca stiu sa-si valorifice oportunitatea respectiva, atunci ei vor avea un traseu, daca nu stiu s-o valorifice, atunci nu vor avea, dar trebuie sa le dam un mandat de incredere la un moment dat, unor tineri care sa faca ceva, ca altfel, vor incerca sa ajunga la 50 de ani ca sa fie copti la minte si la 50 de ani vom constata ca ei nu au fost pe nicaieri, in nicio functie si atunci dupa ce ii judecam?”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-