Published On: joi, Iul 8th, 2010

Senatorul Cibu si-a salvat cainele din mainile lui Horez

Share This
Tags

Pontonul la care acosteaza barca de pescuit a senatorului Constantin Sever Cibu este pazit de doi caini, cateaua “Tiganca” si catelul “Max”, fara aprobarea acestora nici un strain neputand pune macar un picior pe pasarela care duce la ponton. Daca “Tiganca” sta mai mult pe langa barca, “Max” insa are un caracter rebel, el alergand uneori in afara pontonului, in zona Capitaniei Braila. Aici a fost capturat in urma cu cateva zile de oamenii de la APAM Horez, care l-au dus in adapostul pentru caini de la Lacu Sarat.Ajuns astazi la Braila, senatorul Cibu a aflat cu stupoare ca “Max” a cazut in mainile fostului sau angajat Horez. Fara sa stea pe ganduri, senatorul s-a deplasat personal la adapostul lui Horez si si-a recuperat cainele, inainte ca acesta sa ajunga sa se “imbolnaveasca” sau, Doamne fereste, sa fie “deocheat” de vreun angajat al adapostului.
Despre captura facuta, Horez nu a putut spune decat ca “nu a fost nici o problema sa-i dau cainele inapoi”. Cibu insa a povestit amuzat ca atunci cand a aflat pe mana cui a incaput cainele sau, a dat fuga sa-l recupereze. “Am trecut pe la ponton si am vazut ca lipseste “Max” si chiar i-am intrebat pe marinari pe unde haladuieste. Mi-au spus insa ca a fost capturat si urcat intr-o masina. M-am gandit imediat ca doar Horez a putut sa faca asta si am plecat val-vartej la adapost. “Max” a fost foarte bucuros vazandu-ma si l-am luat inapoi. A fost tratat corespunzator in adapost si, in afara de faptul ca era foarte speriat, nu avea nici o problema”, a spus senatorul.
La ora aceasta, “Max” si-a recuperat teritoriul de pe pontonul lui Cibu si cel putin deocamdata, nu da semne ca ar mai avea de gand sa-l paraseasca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-