Published On: mar, Iul 6th, 2010

S-au gasit bani pentru podul peste Dunare

Share This
Tags

* astazi, presedintele CJ Braila a anuntat ca BERD l-a anuntat oficial ca va plati reactualizarea studiului de fezabilitate

Ivana F. Duarte de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a trimis o scrisoare Consiliului Judetean Braila, in care l-a informat pe presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, despre faptul ca au fost gasiti bani  pentru actualizarea studiului de fezabilitate al proiectului podului peste Dunare.

“Am placerea sa va informez ca am solicitat si obtinut fonduri de cooperare tehnica pentru efectuarea actualizarii studiului de fezabilitate pentru construirea unui pod nou peste Dunare in zona judetului Braila, Romania. In prezent se desfasoara procesul de obtinere de la consultanti care sunt interesati sa-si asume aceasta sarcina. Ne asteptam sa primim propuneri in urmatoarele zece zile. Dupa aceea, estimam ca vom selecta cel mai bun consultant pentru efectuarea acestui studiu pana la sfarsitul lunii iulie si sa incheiem un contract cat mai curand dupa aceea. Estimam ca acest consultant poate incepe sa lucreze la actualizarea studiului de fezabiliate incepand din septembrie 2010″, i-a scris Duarte lui Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author