Published On: vin, Iul 2nd, 2010

Rodica Sin, inapoi in fruntea Spitalului Judetean

Share This
Tags

* informatii primite pe surse indica faptul ca Sin este viitorul manager al Spitalului Judetean Braila

Expirarea mandatului de manager al doctorului Stefan Mihailescu la Spitalul Judetean de Urgenta Braila este un atu in plus pentru presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, in demersul sau de a-l schimba pe acesta din functie. La finele lunii iunie, inainte de incheierea oficiala a contractului de management, Mihailescu a semnat un act prin care il imputernicea pe directorul medical, Cristian Pricop, sa-i tina locul la conducerea spitalului. Acesta din urma a semnat zilele trecute actele ce vizau transferul Spitalului de Urgenta din administrarea Ministerului Sanatatii, in cea a Consiliului Judetean. Potrivit unor surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, imediat ce transferul propriu-zis va avea loc – data limita prevazuta de reglementarile in vigoare fiind 9 iulie -, Stancu are de gand sa instaleze un nou manager interimar, in persoana Rodicai Sin.

Amintim ca Sin a mai ocupat postul amintit, adusa tot de Stancu la Braila, din iulie pana in octombrie 2009, cand, printr-un ordin al Ministerului Sanatatii, funcţia de manager al Spitalului Judetean i-a revenit din nou lui Stefan Mihailescu. Doctorul Mihailescu isi recapatase postul printr-o hotarare a instantei, la trei luni de la revocarea din functie, iar ministerul a fost nevoit sa respecte decizia respectiva.

Rodica Sin este galateanca, locuieste din anul 1990 in Medgidia, este casatorita si are o fiica de 18 ani. Ea este expert contabil, a absolvit Facultatea de Finante, Gestiunea afacerilor, are masterul în Managementul proiectelor de afaceri si este promotor al mai multor proiecte finantate din fonduri europene. Intre 2005 si martie 2009 a fost director economic al Spitalului Judetean Constanta, iar in perioada mentionata, a fost detasata 2 luni, in functia de manager general, la Spitalul din Eforie Nord.

Precizam ca viitorul manager va detine functia interimar, pentru o perioada de 3 luni, care poate fi prelungita cu alte cateva luni, pana la organizarea concursului pentru ocuparea postului respectiv.

Comentarii

comentariu

About the Author

-