Published On: Soare, Iul 18th, 2010

Razii de proportii, in Braila

Share This
Tags

* sute de politisti si jandarmi au fost angrenati, la finele acestei saptamani, intr-o actiune de prevenire a faptelor contraventionale

La acestei saptamani, in Braila a avut loc o ampla actiune de controale, care a avut ca scop prevenirea şi descurajarea faptelor de natura penala sau contraventionala si asigurarea climatului de ordine si siguranta publica in randul cetatenilor. Verificarile din Braila s-au incadrat intr-o actiune ce a avut loc la nivel national, sub genericul „Municipii in siguranta”, care s-a desfasurat in sistem integrat, cu efective marite. Politisti din cadrul structurilor de ordine publica, investigatii criminale,  interventie rapida, politie rutiera, politie rurala, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, in colaborare cu politisti de frontiera si jandarmi, au actionat pe raza municipiului, pentru asigurarea climatului de siguranta publica si combaterea infractiunilor cu violenta, pentru descurajarea intentiilor infractionale ori contraventionale. De asemenea, s-a urmarit depistarea si tragerea la raspundere a persoanelor urmarite in temei legal, gasirea de bunuri rezultate din comiterea de infractiuni si identificarea celor care incalca prevederile legale referitoare la circulatia pe drumurile publice.

Efectivele angrenate in actiune au organizat si efectuat, in total, un numar de 104 controlate la societatile comerciale de tip cafe-bar, internet-cafe etc, au legitimat un numar total de 374 de persoane si au condus la sediul Politiei pentru verificari 36. Oamenii legii au avertizat 6 persoane cu privire la respectarea normelor legale aflate in vigoare, au constatat in flagrant 2 fapte penale, au aplanat 27 de stari conflictuale si au depistat 3 persoane urmarite in temei legal. De asemenea, au fost verificate 443 de autovehicule oprite in trafic, au fost constatat 248 de contraventii, fiind aplicate sanctiuni in valoare totala de 37.590 de lei, au fost retinute in vederea suspendarii doua permise de conducere si retrase 3 certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author