Published On: vin, Iul 23rd, 2010

PSD a refuzat directori gata sa semneze adeziunea, ca sa-si pastreze postul

Share This
Tags

* presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a refuzat doi directori care s-au oferit sa treaca la PSD, numai ca sa-si mentina fotoliile * chiar daca Stancu nu a vrut sa dezvaluie identitatea acestora, surse din interior vorbesc despre managerii de spitale Violeta Vasile si Stefan Sampetru

Conducerea PSD Braila a primit, in ultimele zile, solicitari de a-i primi in randurile partidului de la doi directori care sunt gata sa semneze adeziunea si sa devina social-democrati infocati, numai sa nu fie dati afara din posturile pe care le ocupa. In plus, un alt fost personaj important din PSD, care a parasit organizatia prin demisie, dar cu discretie, in urma cu mai mult timp, si-a exprimat intentia de a reveni in partid. Informatiile au fost facute publice astazi, de catre presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, ce a precizat ca nu este interesat de cameleonii politici, indiferent ce functii au acestia: “Nu primim membri de partid care nu sunt ai nostri, adica care nu sunt din zona noastra, care au fost la altii, plimbareti din astia, traseisti politici. Dati-mi un exemplu in ultimii sase ani, daca aveti vreun exemplu la noi la Braila ! A, incercari sunt si acuma, directori, sa depuna adeziune. Pot sa depuna si avem un membru marcant care si-a dat  demisia din partid, vrea sa vina inapoi si i-am spus ca nu ne intereseaza sa vina inapoi, ca optiunea a fost a lui sa plece, nu a noastra. Deci daca mai avem principii in a conduce organizatia judeteana -nu discutam despre cea nationala -, cred ca numai asa cureti viata politica. Daca astazi unu-i la mine, poimaine-i dincolo… ca au venit directori, acum, ca ei vor sa fie membri PSD, acum, cand sunt directori. Zic “i-auzi braul, mai! V-a apucat dragostea de PSD acum!”. Noi le primim la toti adeziunile, dar de la a le primi adeziunile, pana la a fi membri de partid, e o distanta lunga. Este clar ca toata lumea vrea sa se duca de pe o parte pe alta, dupa functie, ceea ce noi nu suntem de acord“.

Stancu a refuzat sa precizeze cine sunt directorii care si-au exprimat intentia de a veni la PSD, precum si “membrul marcant” care si-ar dori sa vina inapoi in partid. El a spus doar ca este vorba despre “directori de spitale, care sunt la alte partide”. Surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul sustin insa ca cei doi directori sunt Violeta Vasile, managerul Spitalului “Sf. Pantelimon”, careia pe 3 august ii expira mandatul si care si-ar dori sa-si pastreze functia si Stefan Sampetru, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie, care ar fi si el dispus la un compromis politic, pentru a-si pastra postul. Daca la Violeta Vasile, trecerea ar fi de la PDL la PSD , la Sampetru, situatia este mai delicata, dat fiind ca el joaca nu la doua capete, ci la trei. Mai concret, acesta are adeziune si la PDL si la PNL si este gata sa-si faca si la PSD, la o adica. In plus, in aceste zile, el a facut joc dublu, negociind nu doar cu PSD, ci si cu liberalii, prietenii stiu de ce.

In ceea ce-l priveste pe “membrul marcant” care si-a dat demisia din PSD si acum ar vrea sa revina, aceleasi surse sustin ca este vorba despre Alexandru Sculschi, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Drepturilor Copilului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-