Published On: lun, Iul 12th, 2010

Politistii braileni sunt buni inotatori

Share This
Tags

* ei au castigat medalii la un concursul national de profil

In perioada 6-9 iulie, la Pitesti, in judetul Arges, s-a desfasurat faza finala a Campionatului National de inot a Ministerului Administratiei si Internelor, la care au participat circa 80 de concurenti din toata tara. Ca si in anii anteriori, politistii braileni, care au concurat la diferite probe si categorii de varsta, s-au intors acasa cu rezultate merituoase.

Astfel, la categoria 100 metri liber masculin, cu varsta pana in 35 de ani, locul I a fost obtinut de subinspector de politie Prioteasa Laurentiu. Medalii de argint au obtinut agent principal de politie Simion Marian, la proba 100 metri bras, peste 35 de ani, agent principal de politie Bucur Camelia, la categoria 100 metri bras feminin si Vasile Emanuela, din cadrul personalului civil, la proba 50 metri liber.

La competitie a fost organizata si o stafeta de 4×50 metri liber, la care primii trei politisti braileni mentionati si un coleg galatean au concurat si au urcat pe treapta a treia a podiumului, din cele 12 echipe participante. La finalul concursului, castigatorii au fost felicitati de organizatori si au primit din partea acestora premii ce au constat in diplome, medalii, cupe si articole sportive.

Comentarii

comentariu

About the Author

-