Published On: mie, Iul 21st, 2010

Perchezitii in 22 de locatii din Braila

Share This
Tags

* descinderile mascatilor au avut loc simultan, la ora 6

In aceasta dimineata, la orele 6.00, in baza autorizatiilor de perchezitie emise de catre Judecatoria Braila, efective marite formate din politisti de investigatii criminale, ordine publica, interventie rapida, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean si jandarmi au descins, concomitent, la un numar de 22 imobile din municipiul Braila.

Persoanele vizate in timpul efectuarii acestor decinderi sunt membri a doua grupari infractionale rivale, cautati de politistii braileni in mai multe dosare penale intocmite pentru comiterea de infractiuni cu violenta. Echipele participante au gasit in imobilele perchezitionate mai multe arme albe. Astfel, au fost ridicate in vederea cercetarilor sabii, cutite, macete, topoare, catuse, spray-uri lacrimogene, o statie emisie-receptie, un binoclu, un box si un lunceag. Indivizii depistati la domiciliu au fost condusi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean, unde vor fi audiati de judiciaristi in cauzele penale aflate în lucru.

Surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul au declarat pentru Infobraila ca actiunea i-a vizat pe mai multi apropiati ai lui Marian Danut Soare si a lui Vasile Petcu, zis “Tica Valutistul”, si ca este foarte posibil ca operatiunea sa fie in stransa legatura cu derularea anchetei care ii priveste pe atacatorii omului de afaceri Ilie Paraschiv si a garzii sale de corp, acesta fiind un posibil raspuns la agresiunea suferita de cei doi vinerea trecuta pe o terasa din Statiunea Lacu Sarat.

Comentarii

comentariu

About the Author