Published On: vin, Iul 30th, 2010

Nu puteti voi arata, cate poate Simpetru pupa!

Share This
Tags

Simpetru este un tip atat de plin de el, de serios si de studios, ca daca n-ai sti ca a facut trotuarul atator partide politice ai zice ca-i vreun soarece de biblioteca scapat prin furcile caudine ale politizarii deconcentratelor si ajuns in locul cuvenit, la timpul cuvenit. Nu, baiatu’ asta nu e deloc asa. Ce-i care-l cunosc stiu ca este iesit de sub fustele lui madam Vasioiu, cu ale carei pasiuni s-au impletit si intentiile lui politice si atunci cand a carmit-o catre PSD si atunci cand sageata liberala l-a lovit cu erectia in cerul gurii.

Simpetru este acelasti tip care se umplea de draci cand unii lideri de la PNL il luau la misto si ii spuneau ca a cotizat degeaba 20 de milioane- si aici nu vorbim de Cibu, care doar il mulgea de niscaiva lovele pentru campanie, pe motiv ca-i pus director pe bune. Sa-l fi vazut cum se inrosea, cum spumega interior, insa mistoul venea de la omul cu stampila, iar Simpetru, uitasem sa va spun, e-un gingas, el se da ratoi doar la el in baie, si atunci singur, in oglinda. Si-o lua peste bot si apoi se ducea doar la dom’ presedinte de partid si se plangea, asa cum face si acum, cand a uitat ce-a scuipat si este pregatit sa linga, doar-doar o ramane la ciucalata, vorba colegului care se pregateste sa-i ia locul.

Revenind la doctrina, pd-istul, psd-istul, pnl-istul, pdl-istul Simpetru este, pe deasupra, prieten la catarama cu Sorin Sirbu, cel mai iubit dintre consilierii judeteni, lucru pe care il tine bine ascuns, acum cand se milogeste atat la Boboc cat si, mai ales, la Stancu sa nu-l lase fara salariul ala de jdemilioane pe care il incaseaza lunar de la spitalul unde este ditamai managerul.

Pai bine, mai Fane, asa sincer esti tu cu stapanii tai? Le-ai jurat credinta la atatia, ca nici tu mai stii care dracu e cel mai sef dintre ei! Sincer, nu ma asteptam de la asa ceva la tine, ca te banuiam evlavios, dupa ce te-am vazut rugandu-te in biserica sa vina ploaia in vreme de seceta. La fel de evlavios cum te-am vazut pupandu-i mana famigliei Vasioiu, apoi lui Balcan, apoi lui Cibu, apoi Gianei Patrascu, apoi lui Boboc, apoi lui Titi Dumitriu, apoi lui Boboc, apoi lui Stancu, apoi lui Boboc. Dom’ manager, tu le pupi doar mana sau ii pupi si in alta parte? De-atata pupat stii tu unde, risti sa devii dracu mulatru! (Spinochio)

Comentarii

comentariu

About the Author

-