Published On: mie, Iul 21st, 2010

Nu este sigur ca Simionescu va fi candidatul PSD la Primarie, in 2012

Share This
Tags

* o spune presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, ce admite ca este nemultumit de lipsa de fermitate a primarului municipiului, Aurel Simionescu, pe unele subiecte * Stancu lasa de inteles ca este posibil ca nici el sa nu mai candideze la CJ

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, admite ca exista o diferenta de opinii intre el si primarul municipiului, Aurel Simionescu, pe anumite subiecte de administratie locala, insa sustine ca nu este vorba despre un conflict, asa cum se speculeaza in unele medii politice. Stancu ne-a declarat ca el si Simionescu se consulta cu colegii de partid pe probleme ce tin de Consiliul Judetean si Primarie si uneori, primarul nemultumeste printr-o oarecare lipsa de fermitate, pe teme punctuale. Stancu ii da un semnal edilului-sef si-i transmite ca, desi si-o doreste, candidatura sa la Primarie in 2012 nu este sigura, daca nu arata si nu este perceput ca fiind mana forte:

“Nu as vorbi despre un conflict intre mine si Simionescu, nu a fost niciodata un conflict intre noi, sunt lucruri pe care le discutam in plenul partidului, cu toti colegii, despre fel de fel de subiecte de functionare a aparatului Primariei. Nu pot sa spun ca nu sunt nemultumit de lipsa lui de fermitate, in anumite chestiuni, cum poate nici eu nu sunt asa de ferm pe cat si-ar dori atii, pe scaunul pe care il ocup astazi, deci  fiecare avem problemele noastre, dar incerc ca din discutii cu colegii nostri sa-mi schimb comportarea in bine si in interesul celor care voteaza, ca daca nu-i convingi pe oamenii aia care voteaza, e o problema.  Aceleasi lucruri ni se reproseaza: ca la Primarie nu am facut schimbari majore, cum stiti si dvs, ni se reproseaza ca avem probleme cu cainii in continuare si acum scoatem la licitatie serviciul, ni se reproseaza ca au aparut gunoaiele pe bulevard, din discutii civilizate si nu discutii cu taierea capului, cum si-ar dori unii. Nu, la noi sunt discutii asezate, iar in urma discutiilor respective nu trebuie sa tragem decat concluzii care sa ne ajute pentru un eventual viitor mandat. Dar eu va spun de la inceput, nimeni nu a castigat lupta in 2012. Vom face sondaje de opinie, vom vedea cum stam, dvs stiti ca noi avem obiceiul sa facem sondaje de opinie si sa luam deciziile care trebuie, la timpul respectiv”.

Intrebat daca spune, mai concret, ca nu este sigur ca Simionescu va fi candidatul PSD la Primaria Brailei, in 2012, presedintele PSD a raspuns: “Nu-i singur nici ca Stancu va fi candidatul nostru, al social-democratilor, la judet! Nu e nimic sigur. S-ar putea sa renunt si sa accept altfel de functie si nu o functie la nivelul nostru, al Brailei. E posibil si asta, dar daca nu voi candida, cu siguranta voi fi in campanie aici si voi sustine un om care sa duca mai departe ceea ce eu am inceput”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-