Published On: Soare, Iul 18th, 2010

Mircea Fudulaiche, in carti pentru a ocupa functia de secretar al Consiliului Local Municipal Braila

Share This
Tags

Considerat ca fiind unul dintre cei mai buni profesionisti in administratie publica, Mircea Fudulaiche este in carti pentru ocuparea postului de secretar al Consiliului Local Municipal Braila, dupa ce acesta a ramas vacant prin plecarea la pensie a lui Iorga Stoian, au declarat pentru Infobraila surse apropiate Ministerului Admnistratiei si Internelor.
Fudulaiche a fost mai multi ani subprefect al Judetului Braila si a fost inlocuit cu Florin Carligea, dupa ce PSD a rupt alianta cu PDL. La data de 25 martie 2009, imediat dupa numirea lui Carligea ca subprefect, Emil Boc a semnat Hotararea 344 prin care, potrivit legii privind statutul functionarilor publici,  fostul subprefect a fost numit inspector guvernamental. Doua saptamani mai tarziu, primul ministru a emis decizia 527, prin care Mircea Fudulaiche a fost desemnat sa indeplineasca, la nivelul judetului Tulcea, atributii ce intra in sfera de competenta a Ministerului Administratiei si Internelor, unde, spun aceleasi surse, a desfasurat o activitate apreciata atat la nivel local cat si de Secretariatul General al Guvernului.
In conditiile eliberarii postului de secretar al CLM Braila si a faptului ca actualul inspector guvernamental este foarte bine pregatit, prezenta acestuia in pozitia amintita nu lasa urme de indoiala privind corectitudinea ei.

Comentarii

comentariu

About the Author