Published On: joi, Iul 29th, 2010

Mircea Fudulaiche este noul secretar al CLM Braila

Share This
Tags

* Infobraila a anuntat in urma cu 12 zile numirea fostului inspector guvernamental in noua functie, cu o zi inainte ca acesta sa ii ceara primului ministru transferul de la Tulcea la Braila

Premierul Emil Boc a decis sa aprobe cererea lui Mircea Fudulaiche de renuntare la functia de inspector guvernamental si transferarea acestuia in postul de secretar al Consiliului Local Municipal Braila, loc ocupat pana nu demult de Iorga Stoian, fostul secretar iesind la pensie in urma cu o luna de zile. Potrivit Deciziei publicate in Monitorul Oficial, Fudulaiche a depus o cerere la data de 19 iulie 2010, inregistrata sub numarul 20/14.956/DNA, care i-a fost aprobata. De asemenea, seful Executivului a hotarat ca numirea publica sa se faca prin dispozitia primarului Aurel Simionescu, in fapt o simpla formalitate, in conditiile in care Mircea Fudulaiche nu ar fi cerut transferul fara sa fi avut o discutie clara cu actualul primar.

Fudulaiche a fost mai multi ani subprefect al judetului Braila si a fost inlocuit cu Florin Carligea. La data de 25 martie 2009, imediat dupa numirea lui Carligea ca subprefect, Emil Boc a semnat Hotararea 344 prin care, potrivit Legii privind statutul functionarilor publici,  fostul subprefect a fost numit inspector guvernamental. Doua saptamani mai tarziu, primul ministru a emis decizia 527, prin care Mircea Fudulaiche a fost desemnat sa indeplineasca, la nivelul judetului Tulcea, atributii ce intra in sfera de competenta a Ministerului Administratiei si Internelor, unde, spun aceleasi surse, a desfasurat o activitate apreciata atat la nivel local cat si de Secretariatul General al Guvernului.
In conditiile eliberarii postului de secretar al CLM Braila si a faptului ca actualul inspector guvernamental este foarte bine pregatit, prezenta acestuia in pozitia amintita nu lasa urme de indoiala privind corectitudinea ei.

Comentarii

comentariu

About the Author