Published On: mie, Iul 14th, 2010

Stefan Mihailescu isi pregateste revenirea in forta

Share This
Tags

*UNPR Braila va pune mana pe cinci deconcentrate *cinci directori se afla la mana senatorului Constantin Cibu, iar Directia de Sanatate Publica va fi adjudecata, cel mai probabil, de Stefan Mihailescu, fostul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Braila

Includerea in echipa UNPR a senatorului Constantin Sever Cibu si noua pozitie ocupata, cea de coordonator regional al partidului cu “grad de vicepresedinte”, nu a ramas fara urmari in plan decizional, parlamentarului brailean oferindu-i-se posibilitatea sa aleaga oricare cinci deconcentrate la care filiala braileana sa desemneze directorii generali. Prima confirmare asupra cadoului primit de Cibu am avut-o de la un important membru al PDL din cadrul organizatiei centrale al partidului, care, in plus, ne-a spus ca negocierea s-a facut fara consultarea filialelor, asa cum s-a intamplat si in cazul subprefectului Veronica Macri. De asemenea, aceeasi sursa a precizat ca, pe langa cele cinci pozitii de director general, UNPR Braila va primi si alte cateva de director adjunct.

Investigatiile noastre arata ca cele cinci institutii deconcentrate vizate de Cibu sunt: Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA), Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare (ANIF), Apele Romane, Romsilva si Directia pentru Sanatate Publica. De asemenea, suntem in masura sa va informam cu privire la intentiile fostului senator liberal in ceea ce priveste conducerea deconcentratelor pe care si le-a ales: ANIF – Dan Ionel; Apele Romane – Adrian Tureac; Romsilva – Cristian Gurgu si DSP – Stefan Mihailescu. Cat priveste APIA, sursele noastre spun ca senatorul Cibu inca nu s-a decis decat sa o dea afara pe Daniela Militaru, pe care este foarte suparat de pe vremea cand inca era presedinte interimar al PNL.

 

Comentarii

comentariu

About the Author