Published On: mie, Iul 7th, 2010

HC Dunărea mizează pe tineret

Share This
Tags

* Katalin Jenofi, Manuela Rădulescu şi Daniela Goldic au părăsit HC Dunărea* Locul lor va fi luat de jucătoare tinere, conducerea adoptând o altă strategie pe viitor

Handbal Club Dunărea Brăila s-a reunit pentru reluarea pregătirilor noului sezon. La apelul antrenoarei Alexandrina Soare au răspuns „prezent” 14 jucătoare, printre care şi vedeta Ada Moldovan (jucătoare pe care foarte mulţi o dădeau transferată la altă formaţie). De fapt, Ada a fost şi prima care a ajuns la reunire, golghetera României din ultimii ani fiind prezentă la Sala Polivalentă cu 20 de minute mai devreme decât era preconizat. „Nu plec nicăieri, rămân aici”, a spus handbalista.

Din lotul cu care HC Dunărea a încheiat campionatul trecut nu mai fac parte Katalin Jenoffi, Manuela Rădulescu şi Daniela Goldic, jucătoare cărora le-au expirat contractele cu gruparea brăileană şi cărora conducerea nu le-a mai prelungit. „Mizăm pe tineret. Avem jucătoare de la lotul naţional de tineret, chiar pe căpitanul reprezentativei, Andreea Adespi. Ea şi alte jucătoare de la naţionala de tineret trebuie să intre în echiap mare, să joace, să capete experienţă. Au o antrenoare pricepută care va face handbaliste adevărate din ele”, a declarat preşedintele Gheorghe Bunea Stancu.

Fără probleme financiare

De asemenea, Stancu le-a anunţat pe jucătoare că în această săptămână le vor fi achitate toate restanţele financiare. „Deşi vedeţi că situaţia este destul de înspăimântătoare în ţară, vă asigur că nu vor fi probleme cu banii nici în sezonul viitor. Bugetul este stabilit şi totul va fi bine. Am dovedit seriozitate până acum, aşa va fi şi de-acum în colo. În această săptămână vă vom achita restanţele financiare, iar va trebui să vă concentraţi doar asupra pregătirii”, a spus şeful CJ Brăila.

Gata cu gratuitatea în Polivalentă

În fine, oficialul brăilean a mai precizat că din sezonul viitor, foarte probabil, intrarea la meciurile echipei nu va mai fi liberă. „Gândim să introducem o taxă modică, să mai filtrăm astfel şi lumea care vine la meciuri. Suporterii adevăraţi vor veni alături de echipă în orice condiţii”, a punctat Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-