Published On: mie, Iul 7th, 2010

Violeta a ingalbenit capul la partid

Share This
Tags

Mai multi pedelisti fruntasi s-au incolonat in urma generalului si au luat drumul spitalului. Galbeni ca ceara, ei asteapta rezultatele si trag nadejde sa n-o fi dat peste ei vreun icter mecanic obtinut prin frecarea la greu, cu sau fara lubrifiant. Cu ochii galbejiti si limba umflata de atata umezit de buze violete, portocaliii se gandesc daca nu cumva vremea ploioasa, buna de numarat bani, sa-i fi transformat in clienti fideli ai farmaciilor care acorda compensate, mai precis Interferon.
Asta merita, daca au poftit la nuri cu alunita-n obrajori, ca sa nu mai spunem ca au aplicat si vorba ministrului Gabriel Sandu – “cel mai ieftin e gratis” – si asta tare trebuie sa-l fi suparat pe zeul curvelor. Ce si-o fi zis in barba-i, “pai bine, biata de ea a suferit astupandu-si gaurile pe trotuarele din Spania si Italia si astia o iau asa, gratis? Ia sa le dam si lor ceva”. Si le-a dat! In primul rand le-a dat bucuria-n scarba, cand au aflat ca s-au pupat intre ei, peste tot. A doua ca au aflat ca daca nu se trateaza la timp vor ajunge ca bietul lor cumnat, bardul Paunescu, pus la pamant de aceeasi sursa de boala si de iubire trecatoare. Ei, politica-i o curva, dar e bine sa vezi curva cui, ca altfel nu stii pe cine si unde pupi si degeaba te mai dai portocaliu, ca tot galben te faci! La cat de prosti sunt portogalbuii astia e nevoie sa le spui mereu ce-i asteapta. Adica faptul ca ar putea lua in calcul ca se curata rapid in 5 ani si cu preludiu in 10. Cei mai fraieri pot afla, ca Alexandre Dumas, dupa 20 de ani, ca si-au luat-o de la Violeta a lu’ Fasole, ala de cheltuia cu milioanele ca sa-i faca mese lui Iliescu!
Cat priveste capul cu care au gandit baietii astia, arata clar ca n-ar mai trebui sa fie trecuti nici macar pe mercurialul din piata, daramite pe nus’ ce liste de partid si de stat. O fi adevarat ca nici o placere nu costa prea mult, insa nici un prezervativ nu-i chiar asa de scump! (Sed lex, Durex lex)

Comentarii

comentariu

About the Author

-