Published On: mie, Iul 14th, 2010

Florin Carligea pleaca, Veronica Macri ramane

Share This
Tags

* un necaz nu vine singur, PDL Braila urmand sa piarda, pe langa un subprefect si conducerea a cinci institutii deconcentrate

Surse foarte sigure ne-au informat ca in sedinta de guvern de astazi se va lua decizia reducerii numarului de subprefecti din cadrul Prefecturii Braila de la doi la unul singur, iar cel care va parasi postul va fi democrat-liberalul Florin Carligea. Decizia pe care o va lua Guvernul Boc ii nemultumeste profund pe membrii organizatiei PDL Braila, deputatul Viorel Balcan aratandu-se afectat de plecarea lui Carligea. “Sigur ca nu sunt de acord cu aceasta decizie. Nu am nimic cu doamna Macri, dar nu stiu in ce masura face parte din Comunitatea Elena. Intre Carligea si ea, pot spune ca Florin Carligea a acumulat experienta ca subprefect. De altfel, el s-a remarcat si in campania electorala si a sprijinit partidul. Trebuia sa se fi analizat mai temeinic activitatea celor doi si poate s-ar fi luat o alta decizie”, ne-a declarat Balcan. Contactat telefonic, Carligea, care era informat cu privire la ceea ce i se pregateste, ne-a declarat scarbit: ”Nu ma intereseaza !”.
Supararea pedelistilor este si mai mare, pentru ca debarcarea lui Carligea va opri robinetul finantarii pe care acesta o asigura partidului, surse neoficiale afirmand ca in campaniile electorale trecute acesta a cheltuit aproximativ sapte miliarde de lei vechi.
Precizam ca aceasta nu este singura pierdere pe care o va inregistra filiala braileana a PDL, surse care au dorit sa ramana anonime declarand pentru Infobraila ca UNPR va primi conducerea la nivel de director general a cinci deconcentrate, plus alte cateva la nivel de adjuncti. Una dintre cele cinci institutii vizate de catre UNPR, pentru functia de director general este APIA.

Comentarii

comentariu

About the Author

-