Published On: vin, Iul 16th, 2010

DD la munte si la mai mare

Share This
Tags

Dupa ce s-a plans ca Stancu l-a bulit pe ultima suta de metri ale alegerilor parlamentare, pe motiv ca i-a placut mai mult ideea lui C.Rizea de a face bazine de inot in colbul ulitelor din sate, Damian a aparut la dreapta presedintelui, ca un gardian care nu-si scapa stapanul din ochi. De dragul unei aparitii in presa, pesedistul DD a asteptat cu sufletul la gura sa-si dea drumul, dar subiectul s-a fasait precoce, motiv pentru care l-au trecut toate naduselile si a inceput sa-si faca vant cu singurul ziar care ar fi publicat ce-ar fi spus, dac-ar fi spus. Si-ar fi facut vant si din sala, dar curajos si tare ca genunchiul de meduza, a stat sa si-o ia in freza si de la stapanul sau, care, conciliant, a spus ca raspunde in locul lui!

Pai, bine, domnu’ Doru, nu te dadeai matele smardoi, nu ziceai cu mi ti-l luai matale la ture pe sefu’? Acum ai dat-o cotita? S-a-nmuiat bulanu’ matale de politai? Sau esti tare doar in intimitate sau cu ziaristii la vreun colt de trotuar? Stam si ne intrebam, daca tot ai venit sa dai bine pe sticla, de ce naiba n-ai stat locului? Te-ai frichinit, te-ai zvarcolit, ai cascat, ai ras, te-ai scarpinat, cate n-ai facut! Macar stateai locului si apareai asa frumos de zicea lumea ca sunt prea fraieri ziaristii care te filmeaza si ca au uitat sa bage si sonoru’.

Urmatoarea data cand va mai avea nevoie conducatorul partidului de cineva pe locul mortului ori nu veni, ori pune-ti centura. De siguranta, ca de aia de castitate nu mai e nevoie! (Fernandel)

Comentarii

comentariu

About the Author

-