Published On: vin, Iul 9th, 2010

Daniela Vasioiu pleaca odata cu prefectul Dan Popa

Share This
Tags

* acest lucru a fost confirmat astazi de Guvernul Romaniei, intr-o scrisoare trimisa redactiei noastre

Chiar daca nu o vedeti pe Daniela Vasioiu la cancelaria prefectului Judetului Braila, ea este angajata acolo, lucru confirmat si de chestorul Adrian Patrascu, directorul general al Directie de Resurse Umane din cadrul Ministerului Admnistratiei si Internelor. “Urmare a petitiei dumneavoastra adresata Cabinetului Primului Ministru prin care solicitati clarificarea unor aspecte referitoare la Institutia Prefectului – Judetul Braila, in speta la angajarea personalului din cadrul Cancelariei Prefectului, va comunicam ca doamna Vasioiu Anatolia-Daniela a fost incadrata ca secretar cancelarie in baza contractului individual de munca nr. 681 din 21.01.2010, pe perioada exercitarii functiei publice de prefect de catre domnul Popa Dumitru”, se arata intr-o scrisoare trimisa astazi redactiei noastre de catre chestorul Adrian Patrascu.
De asemenea, Cabinetul Primului Ministru face precizarea ca angajarile din cadrul cancelariei sunt la dispozitia expresa a prefectului Popa si ca ele opereaza doar pe durata mandatului acestuia.
Reamintim cititorilor nostri ca Daniela Vasioiu castiga peste 17 milioane de lei vechi lunar si, potrivit prefectului Popa, il ajuta pe acesta sa depisteze hotarari dubioase ale consiliilor locale cat si faptul ca, imediat dupa angajarea fostului viceprimar in aceasta pozitie din cadrul cancelariei prefectului, presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a comentat ca aceasta este un fel de sprijin, pentru ca familia Vasioiu are mari dificultati financiare.

Comentarii

comentariu

About the Author