Published On: mar, Iul 20th, 2010

Daca Stancu ii schimba pe Patrascu si Necula din functii, nu mai primeste bani de la guvern pentru Braila!

Share This
Tags

* este avertismentul pe care il da liderul PDL Viorel Balcan, care apara posturile colegilor sai de partid, Giana Patrascu si Stanel Necula

Presedintele organizatiei municipale Viorel Balcan este convins ca zvonurile cu privire la faptul ca liderul liberal Catalin Boboc ar fi artizanul aliantei cu PSD, la nivel local, peste vointa “tutorelui” sau politic, Vasile Varga, sunt complet lipsite de adevar. Balcan ii banuieste  a fi la originea intelegerii PSD-PNL pe liberalii Vasile Varga si Sorin Costin, despre care spune ca au interese de afaceri comune cu presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu. Presedintele PDL are insa dubii ca majoritatea nou-formata in Consiliul Judetean si Consiliul Local Municipal va proceda la schimbarea democrat-liberalilor Giana Patrascu si Stanel Necula din functiile de vicepresedinte CJ si respectiv, viceprimar, asa cum se planuieste. Nu de alta, spune Balcan cu subiect si predicat, dar daca sunt eliminati membrii PDL din aceste posturi, Stancu risca sa nu mai primeasca bani de la Guvern, pentru investitile prevazute a fi facute in judet: “Presedintele PSD are doi “PSD-isti” in Partidul National Liberal, in speta, Varga si Costin care, sigur ca au creat o majoritate in Consiliul Judetean. In schimb, cei doi PDL-isti, membri marcanti, vicepresedinta Consiliului Judetean si respectiv viceprimarul municipiului, sunt greu de schimbat in actualele conditii. Ma indoiesc ca Stancu, care sta cu mana intinsa la Guvern pentru bani, pentru anumite investitii pe care doreste a le realiza la Braila, se poate pune rau cu Bucurestiul. In schimb, pot sa scot in evidenta faptul ca cei doi PSD-isti mascati din PNL, Costin si Varga, fac intr-adevar politica lui Stancu, pentru ca sunt actionari in cadrul Bursagrirom si nu-si doresc a rezolva conflictele politice, a tine cont de doctrina, la ei nu conteaza ca-i stanga, ca-i dreapta, pentru interes propriu si interes major au dat palma cu adversarul politic, in speta, cu Stancu, presedintele Consiliului Judetean si respectiv, presedintele PSD-ului”.

Balcan sustine ca negocierea cu Stancu s-a facut pe terasa la restaurantul “Continental”:  “Inca o data repet, nu are nicio vina Catalin Boboc, exista razmerita si in interiorul PNL-ului, sunt doua tabere acolo, una care dorea alianta cu PSD-ul, in speta, cei doi Varga si Costin si alta, care nu o dorea. Nu pot sa cred ca Boboc Catalin a batut palma cu PSD-ul, in speta, cu Bunea Gheorghe Stancu, palma a fost batuta pe terasa  la “Continental” intre Varga, Costin si Stancu, membrii “PSD” marcanti, cei doi, si actionari la Bursagrirom. Toata aceasta actiune au demarat-o Varga si Costin, ei au batut palma, ei au gandit in continuare ca pot obtine cele doua posturi pe care Stancu le-a promis, in speta, vicepresedinte CJ si viceprimar  al municipiului Braila. La razmerita care exista in municipiul Braila si a celor doua tabere existente in PNL, nu pot sa cred sa cred si nici nu vreau sa cred ca Boboc ar fi autorul acestei strategii. Ma indoiesc ca ar putea sa treaca peste o minte diabolica ca a lui Varga si sa ia o astfel de decizie domnul Catalin Boboc”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-