Published On: sâm, Iul 3rd, 2010

Cibu l-a lasat pe Boboc sa fie pestele (cel mare) in PNL

Share This
Tags

Rau cu rau, dar mai rau e fara rau! Liberalii braileni sunt indignati de tradarea de care s-ar face vinovat Constantin Cibu, care le-a aratat dosul si a plecat, cu undite si momeli, in taraba UNPR. Atitudinea liberalilor este cel putin ciudata, in conditiile in care s-au chinuit mai bine de un an sa scape de Cibanu din fruntea filialei Braila, iar el s-a mosmondit tot asa, cu demisii retrase si decizii luate si apoi, amanate, privind o eventuala noua candidatura la presedintia organizatiei. Cibu pescuia in ape tulburi in PNL inca din 2008, de la alegerile locale, cand a dat la electorat intai cu rama proprie si mai apoi, cu coropisnita ofilita, care i-a indepartat  prada, fiindca putea de la o posta si nu mai era de mult pe gustul nimanui. Liderul liberal si-a bagat din nou picioarele (in balta), speriind electoratul, la alegerile parlamentare, cand a scos iar coropisnita din maneca si a pus-o in capul mesei, alaturi de perechea ei nevolnica, un limbric ce abia mai misca, lucru care i-a ingretosat pe colegii pescari liberali, ce au fost nevoiti sa se tina cu mainile de nas toata campania electorala, ca le venea sa vomite.  Norocul lui Cibu a fost ca regulile jocului erau de asa natura, incat desi a iesit pe locul trei la capturi, atat la individual, cat si pe echipe, a fost declarat castigator si-a primit diploma de parlamentar.

Dupa aceste manevre pescaresti demne de un amator, dupa care numai norocul a facut ca echipa lui sa nu fie scoasa din concursul electoral, Cibu s-a retras sa cugete in pacea baltii si de-atunci a dat singur la peste, in cada, cu mamaliga. Lumea se astepta ca acesta sa nu mai prinda nimic pana-n 2012, cand i s-ar fi luat scaunul de parlamentar de sub picioare, insa Cibanu a prins o ocazie si a profitat de ea, in momentul in care o organizatie pescareasca nou infiintata a pus ochii pe veteranul trecut de liberali la “si altii” si scos din capul mesei.

La o adica, nici UNPR-ul nu se amageste ca Cibu i-ar putea aduce cine stie ce voturi in Braila, dar important este un singur vot, al lui, in Parlament. Si pentru votul asta amarat, UNPR-istii au strans mana de care au nevoie sa se se ridice in forul legislativ, la ceas de criza si au batut palma cu Cibu, caruia i-au dat si o functie de responsabil de departament, ca la cat de putini sunt, oricum n-au reusit sa ocupe toate functiile disponibile in partid.

Senatorul pestilor a recunoscut cinstit ca a parasit barca liberala fiindca acolo oricum nu-l mai baga nimeni in seama si fusese tras pe linie maritima moarta, ceea ce este purul adevar. In acest context, de ce sunt indignati colegii lui ca si-a luat unditele si-a plecat? Poate pentru ca au ramas in urma cu un gust amar, dupa ce l-au lasat la vatra pe batranul capitan si s-au ales cu un carmaci – Boboc, cu pretentii ce vultur, dar care poate fi pus pe varza de oricare dintre marinarii cu experienta de pe punte. (Ratusca cea urata)

Comentarii

comentariu

About the Author

-