Published On: mie, Iul 7th, 2010

CF Brăila, reunire cu incertitudini

Share This
Tags

* Dunărenii nu ştiu pe ce lot vor conta pentru sezonul viitor, dar nici când şi unde face cantonamentul de vară

Daniel Timofte a „sunat” adunarea la CF Brăila. Jucătorii s-au reunit pentru reluarea pregătirilor la Stadionul Municipal din localitate, însă incertitudinea planează în continuare la dunăreni. Astfel, tehnicianul brăilenilor nu ştie încă cu ce lot va aborda noul sezon, în perioada următoare fiind aşteptaţi la Brăila mai mulţi fotbalişti susceptibili să îmbrace tricoul „alb-albastru”. Nici în privinţa programului de pregătire lucrurile nu sunt „bătute în cuie”. Echipa va efectua sigur un cantonament de două săptămâni în această vară, dar nu se ştie însă unde se va derula acesta. „Avem două variante, vom vedea unde mergem. Cu certitudine nu plecăm din ţară”, a spus Timofte.

După o scurtă şedinţă în vestiar, brăilenii au plecat de la Municipal către Stadionul „Chimia” din staţiunea Lacu Sărat, acolo unde au şi efectuat primul antrenament din presezon. După obişnuita perioadă de „streching”, Timofte şi-a împărţit lotul în trei echipe şi a comandat meciuri „încrucişate” între formaţiile alcătuite „ad-hoc”. Scopul acţiunii a fost atât acela de a le oferi jucătorilor bucuria reîntâlnirii cu mingea, dar şi pentru a-i vedea pe cei câţiva jucători veniţi în probe. „Sper ca în cel mai scurt timp să reuşim să conturăm lotul cu care vom aborda noul sezon. Deocamdată nu a plecat nimeni pentru că nu am decis cine vine. Eu îmi doresc măcar 2-3 jucători cu experienţă, care să fi trecut şi prin Liga I. Vom vedea ce va fi în zilele următoare. Deocamdată suntem în discuţii”, a declarat tehnicianul brăilenilor.

Altfel, pentru a infirma zvonurile care au circulat în ultima vreme legate de o posibilă plecare a sa de la Brăila, Daniel Timofte a ţinut să precizeze că a semnat un nou contract cu gruparea dunăreană.

Comentarii

comentariu

About the Author

-