Published On: joi, Iul 8th, 2010

Braileanul mort in accidentul aviatic de la Tuzla a fost inmormantat astazi

Share This
Tags

* pe 1 august, Badut Papuc ar fi implinit 29 de ani

Si-au condus baiatul la groapa, cu cateva zile inainte sa implineasca 29 de ani. Este tragedia familiei maistrului militar cl. A III-a Badut Papuc, care si-a pierdut viata in accidentul aviatic de la Tuzla . Cunoscutii povestesc ca inca de mic, el a fost un elev eminent si si-a dorit sa fie cel mai bun, in ceea ce facea. A absolvit doua facultati, una de Marina si alta, de Limbi Straine si a urmat cariera militara, luand exemplul tatalui sau. Si-a iubit cu pasiune meseria si nu era intotdeauna dornic sa invete ceva nou: a facut cursuri si s-a specializat ca scafandru, alpinist si parasutist, pentru ca dorea sa ajunga un militar de elita. Viata parea sa-i zambeasca tanarului care in luna octombrie, urma sa se casatoreasca cu iubita sa din Bistrita. Prietenii povestesc ca ultimele conversatii cu el le-au avut pe aceasta tema, iar barbatul era emotionat pentru evenimentul care avea sa marcheze cea mai fericita zi a vietii sale. “Ultima data am vorbit cu el saptamana trecuta, referitor la nunta, urma sa se casatoreasca in octombrie. Era emotionat, facea pregatiri”, ne-a declarat un coleg. “Era un model de copil, inca de mic. Elev eminent, cuminte, silitor, mereu gata sa invete ceva nou, a facut doua facultati. Nu putem sa credem ca s-a dus. A fost prieten bun si coleg cu fiul meu. Parintii lui erau atat de mandri de el, iar acum, erau cu atat mai fericiti, pentru ca se pregateau de nunta. Chiar discutam cu familia lui, ca-si luasera haine pentru nunta”, ne-a declarat o vecina.

Totul s-a naruit insa, in cateva secunde, in urma accidentului aviatic de la Tulza, in care Badut Papuc si-a pierdut viata. Corpul neinsufletit a fost adus la Braila ieri si a fost depus la Serviciul Fluvial.

Astazi, rude, cunostinte si colegi de arme l-au condus pe ultimul drum, cu onoruri militare. Mama militarului, aflata in stare de soc, a fost dusa pe brate de rude, pe intreg drumul. Militarul a fost inmormantat la Cimitirul Eroilor.

Comentarii

comentariu

About the Author