Published On: vin, Iul 2nd, 2010

Braila nu este atat de murdara pe cat spun unii

Share This
Tags

* cel putin asta este pararea primarului Aurel Simionescu, pe care-l irita tot felul de statistici care “exagereaza”  in privinta starii de salubritate precare a municipiului

Primarul Brailei, Aurel Simionescu, este iritat de statisticile care plaseaza orasul printre cele mai murdare din tara. Simionescu spune ca nu are incredere in aceste statistici, atata vreme cat nu i se prezinta, exact, modul si locurile in care au fost facute masuratorile.

El sustine ca, daca este sa vorbim despre statistici, sunt unele care indica faptul ca Braila se afla printre primele trei, intre cele mai verzi orase din tara, dupa Piatra Neamt si Drobeta Turnu Severin. Edilul-sef a precizat ca unele masuratori indica faptul ca, pe timp de ploaie, in Braila este mai mult praf decat pe vreme uscata, ceea ce este greu de crezut: ”Vad ca noi facem niste analize, ne ducem unde este praful mai mare si facem treaba asta. Pe de o parte, Braila este unul dintre cele mai verzi orase din Romania , iar pe de alta parte, are praf.  Daca ne ducem la Grivita, unde se lucreaza, sigur ca este praf, sau daca ne ducem undeva unde strada nu are asfalt pe ea, sigur ca vom avea astfel de situatii. Eu nu cred ca  trebuie sa facem exagerari de genul acesta. O sa vad studiul si o sa vad unde au fost prelevate probe si asa mai departe. Va mai spun un lucru: vad ca ultimele studii arata ca a fost foarte mult praf acum, cand a plouat. Pai ma intreb si eu, cum e chestia asta? Haideti sa nu exageram lucrurile!”.

Simionescu a precizat ca trebuie luat in calcul, cand se discuta de starea de salubritate a orasului si bugetul de austeritate, care trebuie impartit cat mai eficient, astfel incat sa acopere, cat de cat, principalele necesitati ale comunitatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-