Published On: vin, Iul 9th, 2010

Boboc si-a taiat singur motul si crede ca deja a crescut mare

Share This
Tags

Bobocul liberal a dat-o rau de gard, zilele trecute, cand a negociat cu PSD in nume propriu, peste capul celui care l-a facut om politic. Junele a uitat cum a fost cules de pe balta plina de peste, de vremea in care era doar ratusca cea urata, cum a fost asistat in perioada de crestere si transformat intr-o lebada care se da imaculata, dar e plina de pete, pe sub pene.

De cand a devenit sef de stol, Bobocul nostru, care  nu-si vede lungul nasului, are senzatia ca poate trece pe cont propriu si pare a nu intelege ca daca vrea, patronul sau spiritual poate ridica varga, ca sa-i arate cum functioneaza principiul “eu te-am facut, eu te omor (din punct de vedere politic)”.

Presedintele PNL Braila, pus in functie la misto de adevaratii lideri liberali locali, nu intelege ca inca n-a ajuns la maturitate, ca sa-si permita sa iasa de sub aripa parintelui sau politic, considera ca si-a platit datoria catre acesta si se simte acum liber de contract. Sau, altfel spus, se simte liber sa bata palma cu altii, care-l iau exact asa cum este: de boboc cu cas la gura. Nu-i vorba, ca aceia care-l cunosc stiu ca junele are un stil propriu de a-si plati datoriile – si nu ne referim doar la cele politice.  Mai exact, cand e vorba sa bati palma cu el, CEC-urile in alb sunt o varianta nerecomandata.

Capul familiei liberale locale nu-si mai vede insa lungul nasului si are senzatia ca, in cazul lui, se mentin proportiile si in cazul potentei politice. Ca atare, se simte plin de sange in instalatie si suficient de matur ca sa depaseasca nivelul de manevre politice facute in dosul usii notarului si sa aiba parte de actiune adevarata. Nu-i vorba, ca ce-si face Boboc cu mana lui, lucru manual se cheama, iar ce-i va face noul sau aliat, f…tai pe cinste se numeste. Numai ca perversiunile pe care le practica mai nou Bobocul n-o sa-i aduca satisfactia la care se asteapta, fiindca s-a bagat prea devreme in jocuri interzise minorilor (in politica) sub 18 ani. Ca sa-si vada ambitiile politice implinite in timp record, liberalul care are senzatia ca e adevaratul sef la PNL Braila este gata sa-si vanda si …. era sa zic mama, dar la ea, dupa cum stim toti, nu poate sa renunte … orice altceva decat mama. Si si-a vandut tatal politic, pentru un post in Consiliul de Administratie al unui spital si o postura mai vizibila in Consiliul Judetean. Numai ca si in politica, precum in orice alt domeniu, cei care fac jocurile stiu bine ca cel ce tradeaza o data, va trada si a doua oara, iar cel care bate palma pentru o alianta si face apoi joc dublu nu este genul de om cu care sa te-nsotesti la drum lung. Morala? Ca sa parafrazam o zicala profunda: Multi molfaie politica, dar putini ii cunosc gustul! (Boboc pe varza)

Comentarii

comentariu

About the Author

-