Published On: joi, Iul 22nd, 2010

Balcan stie ca Varga si Costin vor fi exclusi din PNL

Share This
Tags

* deputatul Viorel Balcan declara ca are “semnale” ca cei doi vor fi dati afara din partid * democrat-liberalul marturiseste ca i-a urmarit pe cei doi liberali patru seri la rand, cum se intalneau cu Gheorghe Bunea Stancu

Deputatul PDL Viorel Balcan a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca dupa ce Vasile Varga si Sorin Costin vor fi dati afara din PNL, democrat-liberalii vor putea sa discute si sa negocieze altfel cu liberalii braileni. In aceasta perspectiva, a eliminarii din partid a celor doi liberali, Balcan mizeaza pe o noua alianta locala care sa faca majoritatea in Consiliul Local Municipal si Consiliul Judetean, respectiv cea dintre PDL si PNL: “Dupa excluderea lui Varga si Costin din PNL, sigur ca negocierile vor avea loc mai amiabil cu PNL”. Intrebat daca are semnale ca se vor intampla asemenea excluderi, liderul PDL a raspuns: ”E posibil, excluderi la nivel local, cu sprijinul centrului”. Intrebat daca este de parere ca presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, il va da vreodata afara din partid pe Vasile Varga, Balcan a declarat: “Nu Boboc este cel care poate sa-l dea de unul singur afara, sunt doua tabere acolo, numai ca tabara pro Stancu e mai mica decat tabara care e impotriva lui Stancu si sunt dueluri mari pe tema asta. Boboc este fiul lui Varga, este ca un tata pentru el Varga, un copil crescut fara tata si nu  poate sa-i iasa din cuvant lui Varga, pentru ca Varga l-a pus acolo, Varga l-a facut mare si normal ca el trebuie sa aiba o pozitie mai calma si mai linistita”.

Liderul PDL a mai povestit astazi ca “i-a urmarit” pe Varga si Costin patru seri la rand, cand s-au intalnit la o terasa cu liderul PSD Gheorghe Bunea Stancu, pentru a negocia intelegeri politice: “Varga a incercat si a lansat pe piata ideea ca greseala ar fi facut-o domnul Boboc, dar nicidecum, pentru ca eu, patru seri la rand i-am urmarit si i-am vazut pe terasa la Continental pe cei trei (Gheorghe Bunea Stancu, Vasile Varga, Sorin Costin –n.r.). Boboc nu cred ca are nicio implicare, iar in interiorul acestui partid stiu foarte bine ca au fost doua tabere, una care a fost pro intelegere cu PSD, Varga si Costin si una impotriva intelegerii cu PSD, dar pentru intelegerea cu PDL, Boboc, Caruz si Zeles. Supararea lui Varga pe Directia Pietelor, probabil una din intelegerile cu Stancu, ca sa o poata da afara pe Simona Draghincescu, trebuie sa transformam Directia Pietelor intr-o societate pe actiuni. Le e frica cumva de Simona Draghincescu, mai sunt ceva terenuri de dat prin pietele brailene, l-as intreba pe domnul Varga retoric”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-