Published On: mie, Iul 21st, 2010

Balcan si Cibu se pot completa reciproc in alegeri

Share This
Tags

* este sugestia presedintelui PSD Gheorghe Bunea Stancu, dupa ce a aflat ca, asemeni lui Constantin Cibu, nici Viorel Balcan nu mai aude bine cu o ureche

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a aflat recent ca deputatul PDL Viorel Bacan ar avea probleme cu auzul si si-ar fi luat un aparat auditiv. Ironic, Stancu se declara ingrijorat ca va trebui sa tipe in confruntarile directe cu Balcan, in perioada viitoarei campanii electorale si-i sugereaza viitorului candidat la primaria municipiului sa vina la emisiuni in tandem cu liberalul Constantin Cibu, despre care se stie de mult timp ca nu prea aude cu o ureche. In acest fel, spune Stancu, cei doi s-ar completa in mod fericit, pe partea auditiva:

“Am auzit ca si-a luat aparat auditiv de domnul Balcan. Sa se pregateasca bine, ca in campanie nu as vrea sa  mai chinui sa vorbesc tare – ca si asa am probleme, ca beau rece, cu gatul -, sa-si ia aparat din asta, sau daca nu gaseste aparat, sa-l ia complementar pe domnul Cibu, ca daca-i pui unul langa altul, unul aude cu o ureche, altul cu o ureche si atunci, indiferent de unde se adreseaza cei care intra cu dansii la emisiune, sau poate sa fie si un alegator, sa nu se nimereasca alegatorul pe o parte pe care domnul are problemele respective. Nu-i doresc problemele respective, dar daca totusi exista, ar fi bine sa le corecteze pana la alegeri,ca sa nu ne mai chinuim in timpul alegerilor cu dansul!”.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-