Published On: mie, Iul 21st, 2010

Balcan si Cibu se pot completa reciproc in alegeri

Share This
Tags

* este sugestia presedintelui PSD Gheorghe Bunea Stancu, dupa ce a aflat ca, asemeni lui Constantin Cibu, nici Viorel Balcan nu mai aude bine cu o ureche

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a aflat recent ca deputatul PDL Viorel Bacan ar avea probleme cu auzul si si-ar fi luat un aparat auditiv. Ironic, Stancu se declara ingrijorat ca va trebui sa tipe in confruntarile directe cu Balcan, in perioada viitoarei campanii electorale si-i sugereaza viitorului candidat la primaria municipiului sa vina la emisiuni in tandem cu liberalul Constantin Cibu, despre care se stie de mult timp ca nu prea aude cu o ureche. In acest fel, spune Stancu, cei doi s-ar completa in mod fericit, pe partea auditiva:

“Am auzit ca si-a luat aparat auditiv de domnul Balcan. Sa se pregateasca bine, ca in campanie nu as vrea sa  mai chinui sa vorbesc tare – ca si asa am probleme, ca beau rece, cu gatul -, sa-si ia aparat din asta, sau daca nu gaseste aparat, sa-l ia complementar pe domnul Cibu, ca daca-i pui unul langa altul, unul aude cu o ureche, altul cu o ureche si atunci, indiferent de unde se adreseaza cei care intra cu dansii la emisiune, sau poate sa fie si un alegator, sa nu se nimereasca alegatorul pe o parte pe care domnul are problemele respective. Nu-i doresc problemele respective, dar daca totusi exista, ar fi bine sa le corecteze pana la alegeri,ca sa nu ne mai chinuim in timpul alegerilor cu dansul!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-