Published On: sâm, Iul 24th, 2010

Balcan, Rahan-ul pedelist

Share This
Tags

Viorel Balcan este un personaj controversat. Senator si pus pe mangle, vorba lui Stancu. Prefect, si pus pe sprituri, adorator de ziariste, vorba mea. Deputat si pus pe mangle, vorba lui Stancu. Pesedist, mai nou pedelist. Un om care a condus cam tot ce se poate conduce. Ajuns in top pentru ca, la trei dimineata, l-a gasit bietul Tataia dand zapada din fata la Dumuri si Hopuri. Ca sa se (re)incalzeasca dupa meciul prelungit de la care tocmai fusese dat afara, Viorel a purces pe drumul politicii cu un tractor eminamente romanesc, dar s-a dedulcit apoi, ca doar nu era vreun fraier care sa ne faca localitatea de ras. Profitand de avantajele politicii, Viorel si-a vazut de pasiunea lui: vanatoarea. Adica pove-stiri despre raul de a ucide prosteste, de a ucide degeaba, de sanchi, de a ucide masculi, evident dominati, si evident, de a te lauda cu asta, chiar dandu-i in gat pe partenerii de vanatoare in campania electorala.

Ce nu spune piticul vanator este ca pasiunea lui pentru vanatoare are  stransa legatura cu o blonda despletita, pentru ea omorand toti cocosii din areal. Alicele rare din pusculitele scofalcite ale lui Viorel s-au imprastiat in ne(numarate) randuri asupra dusmanilor si dusmancelor, biata doamna Todie- secretara care a tinut, la un moment dat, numarulor loviturilor date de vajnicul, pe atunci, prefect -, lesinand de greata pe care i-au provocat-o seful sau Viorel si o junica ziarista. De asta si nu din alt motiv, ea si-a luat campii si l-a lasat sa stearga singur petele albe de pe covorul rosu din birou.

Azi, Viorel face ordine si ii da in gat pe toti. Bravo, dom’ deputat, asa, baga! Dar spune si cat si cum ti-ai luat matele din bani publici, ca asa ar fi frumos! Stii vorba aia, de cand dadeai zapada: o gazeta de perete incepe cu sefu’. Nu-i asa? (Cronicaru’ pe-o ureche)

Comentarii

comentariu

About the Author

-