Published On: Soare, Iul 18th, 2010

Afaceristul Ilie Paraschiv si garda sa de corp au fost atacati cu cutitele pe o terasa din Lacu Sarat

Share This
Tags

Ilie Paraschiv si Stefan Moraru jucau, vineri seara, remy pe o terasa amplasata pe plaja din Statiunea Lacu Sarat cand un grup de tineri l-au intrebat pe cunoscutul om de afaceri cat valoreaza ceasul pe care-l poarta. Paraschiv le-a raspuns ca valoreaza aproximativ 3.000 de euro, dar ca acasa are altele si mai scumpe, moment in care unul dintre tineri i-a spus: “Vom veni la tine acasa sa ti le luam!” Enervat de felul in care a fost abordat seful sau, Moraru, care este garda de corp a omului de afaceri, s-a ridicat de la masa si a incercat sa-i indeparteze, lucru care i-a reusit in prima faza, dar tinerii au revenit, mai numerosi si l-au atacat, atat pe Moraru cat si pe Paraschiv. In urma agresiunii, garda de corp a primit numeroase lovituri de cutit, iar omul de afaceri a fost lovit de cateva ori cu manerul unui cutit in cap, fapt care l-a facut sa se prabuseasca lesinat. Moraru a fost transportat de urgenta la spital, unde i-au fost cusute ranile de cutit, in timp ce Paraschiv a fost ”resuscitat” pe plaja cu cateva pahare cu apa si cateva palme peste fata, care sa-l faca sa-si revina din lipotimie.

Medicii au stabilit ca Stefan Moraru are nevoie de aproximativ 30 de zile de ingrijiri medicale, iar Ilie Paraschiv a scapat numai cu spaima, lucru care insa i-ar fi putut fi fatal, in conditiile in care acesta este cardiac.

Politia a inceput o ancheta la ore bune dupa consumarea agresiunii, dupa ce, spun sursele noastre, Ilie Paraschiv a avut cateva discutii cu importanti lideri ai lumii interlope care au incercat sa-l convinga sa rezolve problema fara ajutorul autoritatilor. S-au lovit insa de refuzul categoric al omului de afaceri, care le-a promis ca atacatorii nu vor scapa usor si ca va fi depusa o plangere la Politie, lucru care si s-a intamplat a doua zi.

Doi dintre agresori au fost identificati, acestia fiind Cristian Artin si Iulius Radulescu, iar anchetatorii par a avea o misiune usoara, acuzatiile oficiale fiind de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii publice, vatamare corporala si port ilegal de arma alba, infractiuni pedepsite cu inchisoarea de la 6 luni la 5 ani. Este posibil insa ca ancheta politistilor sa scoata la iveala faptul ca Ilie Paraschiv ar putea fi tinta unei razbunari sau chiar “atentionari” -in conditiile in care imperiul sau imobiliar aflat intr-o continua expansiune starneste invidii printre concurenti -, iar cercul suspectilor sa se mareasca.

Comentarii

comentariu

About the Author