Published On: joi, Iul 22nd, 2010

“Stancu face presiuni asupra Gianei Patrascu si lui Stanel Necula, ca sa-si dea demisia!”

Share This
Tags

* acuzatia este formulata de presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu * acesta spune ca presedintele PSD ar fi incercat sa-i convinga pe cei doi sa elibereze functiile de viceprimar si vicepresedinte CJ, cu promisiunea ca-i va “ajuta” * Dumitriu are premonitia unei absorbtii a PNL-ului de catre PSD, la Braila

Liderii PDL Braila s-au organizat pentru a face fata atacurilor PSD si incercarilor social-democratilor de a le debarca oamenii din functii de conducere de la nivel local. Astfel, in primul rand, a fost luata hotararea ca de acum inainte, PDL Braila sa nu mai negocieze cu PSD-ul, ci doar cu PNL-ul. In plus, Ion Stefan a fost desemnat de conducerea PDL sa urmareasca evolutia situatiei in legatura cu incercarile de debarcare a lui Stanel Necula si a Gianei Patrascu din functiile de viceprimar al municipiului si vicepresedinte al Consiliului Judetean, pentru a se lua imediat masurile necesare.

Deputatul PDL Viorel Balcan s-a declarat astazi indignat de faptul ca primarul municipiului, social-democratul Aurel Simionescu, alaturi de colegii sai de partid, vrea sa-l dea schimbe din functie pe viceprimarul democrat-liberal Stanel Necula, in conditiile in care edilul-sef si-a obtinut mandatul cu ajutorul PDL-ului: “Stancu si Simionescu ca nu uite ca in turul II, in batalia dintre Simionescu si Cibu, a fost ajutat de PDL sa castige Primaria. Incearca pe toate caile posibile sa-i determine pe-astia sa-si dea demisia, atentie, sa-si dea demisia, sa le usureze cumva lor actiunea pe care au demarat-o cu PNL-ul. Ei, acest lucru nu se va intampla! Le va fi tare greu sa faca aceste schimbari si sunt foarte multe cai de atac si in contecios administrativ, avem si un prefect, avem si justitie. Domnului Simionescu ii amintesc ca nu ajungea primar in vecii vecilor, daca nu ma dadea pe mine la o parte si nu exista intelegerea cu PDL-ul!”.

Si presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, a declarat ca organizatia sa va lupta cu toate mijloacele pentru a-i mentine in functii pe Stanel Necula si Giana Patrascu. El a intarit declaratia lui Balcan, potrivit careia presedintele PSD, Gheorghe Bunea Stancu, ar fi facut presiuni asupra celor doi, pentru a-i convinge sa-si dea demisia din functii, ceea ce ar fi usurat planurile de instalare in cele doua posturi a unor liberali: “Stancu a incercat sa le propuna, le-a propus de fapt si a incercat sa-i forteze sa-si dea demisia, spunandu-le ca-i va ajuta in viitor, nu stiu cu ce si ca ar fi bine sa-si dea demisia, ca vezi-Doamne, s-a schimbat socoteala politica la Braila. Noi nu ne-am tinut de cuvant? Domnul Stancu e un mincinos, a avut intelegeri cu domnul Badalan, nu le-a respectat niciodata, a avut intelegeri cu Giana Patrascu, nu le-a respectat niciodata, din contra, acum este foarte  suparat, ca n-a mai putut da ordine la PDL sa se voteze cum voia el si de aceea el si-a schimbat directia, s-a dus catre PNL, sa dicteze acolo. Si-i anunt pe colegii nostri din PNL sa fie foarte atenti, ca va urma o absorbtie, absorbtia PNL-ului de catre PSD. Din pacate, la Braila, daca lucrurile continua asa, galbenul se va transforma in rosu, fara sa mai treaca prin portocaliu. Imediat dupa acea sedinta in care cele trei hotarari nu au trecut cum si-a dorit Stancu, Stancu l-a convocat seara pe terasa, bineinteles, pe Varga. L-a convocat! Si de aceea spun ca Stancu a fost foarte suparat ca nu a mai putut sa-si faca jocurile, sa conduca, el isi da cu parerea ce procente o sa scoata PDL-ul, stie sa jigneasca, asa ii e caracteristic lui”.

Desi ii reproseaza lui Stancu faptul ca recurge la jigniri, Dumitriu i-a raspuns liderului PSD cu aceasi moneda, ca sa nu ramana dator. Pentru ca a fost facut “pitifelnic”, Dumitriu a declarat ca banuieste ca Stancu “a vrut sa se faca ospatar” si “de aceea a cumparat restaurante”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-