Published On: lun, Iul 12th, 2010

“Daca veneau interlopii la petrecerea mea, nu i-am luat de guler, sa-i dau afara…”

Share This
Tags

* este explicatia senatorului Constantin Cibu pentru prezenta unor personaje din lumea interlopa la petrecerile organizate de ziua sa de nastere

Senatorul independent de Braila Constantin Cibu se dezice de prieteniile cu personaje din lumea interlopa a orasului, in ciuda faptului ca acestea au fost vazute an de an, la petrecerile cu sute de invitati date de fostul primar, de ziua lui. Cibu sustine insa ca, de fapt,  persoanele respective nu veneau pentru ca le-ar fi invitat el, iar daca apareau la petrecere, nu putea sa le dea afara. Senatorul nu neaga ca ii cunostea pe fratii Sgarcitu sau pe Titel Cracanatu, insa neaga ca ar fi avut relatii apropiate cu ei: “Cum se procedeaza, cum am procedat eu, cel putin, la ziua mea de nastere si a numelui: n-am invitat pe nimeni. Erau portile deschise, cine voia sa vina, bine, cine nu, nu. Iar daca a venit, nu l-am luat de guler sa-l dau afara. Au fost, intr-adevar si fratii Sgarcitu si Cracanatu. Ei, nu aveam relatii apropiate, dar ne cunoasteam. Nu stiu ce intelegeti prin relatii apropiate, de exemplu, ca am fumat tigari fara timbru, cum e cazul lui Arbunea (Costel Arbunea, seful Politiei municipale –n.r.), acum si asta inseamna ca avut relatii apropiate cu interlopii?!”.Intrebat ce cadouri ii ofereau acesti cunoscuti, Cibu ne-a declarat: “Nimicuri, in general. Stiau ca sunt pasionat de pescuit, role de naylon, o sticla de whisky, o lanseta eventual…”.

Senatorul sustine ca nu si-a folosit relatiile cu perosnajele amintite in campania electarala, “dovada ca a votat fiecare cum a crezut”.

Cibu a negat  zvonul potrivit caruia i-ar fi promis lui Dumitrel Buricea Arena de Box si pentru ca nu i-a dat-o, acesta nu l-ar mai fi ajutat in campania electorala din 2008, pentru Primarie. Senatorul a corectat si zvonurile privind faptul ca ar fi declarat ca daca mai iese primar o data, il va scoate pe Buricea din oras: “Nu din Braila, din locurile publice pe care  le-a ocupat. De exemplu, stadionul de acolo, din Brailita, este ocupat, practic, de Buricea, fara nici o forma legala, asa…”. Intrebat de ce nu l-a scos de pe stadion in timpul primului mandat de primar, Cibu a spus: “Pai lucram la aceasta problema, la situatia stadionului din Brailita”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-