Published On: sâm, Iun 12th, 2010

Zeci de braileni si-au “incrucisat” unditele la Cupa PSD la pescuit

Share This
Tags

94 de braileni s-au inscris in concursul oficial al Cupei PSD la pescuit, astfel incat organizatorii au umplut doua autobuze pana la refuz, plus o coloana de autoturisme si au purces gospodareste inca de la primele ore ale diminetii pe “Seaca”, o balta zdravana, garnisita cu stuf si cu peste marisor, proprietatea lui Nicu Cireasa, unul dintre sponsori de altfel.

Timp de patru ore, balta a fost bombardata cu carlige de toate formele si marimile, de la banalele carlige de amatori din piata “de la rusi” pana la celebrele Gamakatsu. Asta daca nu punem la socoteala muntii de nada de care s-au bucurat pestii, un supliment pe langa hrana lor zilnica. La finalul concursului, premiantii, care au fost multi, incepand de la clasicele primele trei locuri pana la cel mai mare peste – 547 grame si cel mai mic peste – 1 gram, au ridicat cupele, dar si banii pentru fiecare categorie, cateva milioane bune de fiecare, asta cu sprijinul presedintelui PSD Gheorghe Bunea Stancu si a deputatului Mihai Tudose.

Organizatorii, Florin Mija, Marian Dragomir si Cristi Seandru, au facut o treaba excelenta alaturi de o mana de tineri inimosi de la TSD, ei spunand ca au facut aceasta actiune tocmai pentru a arata ca poti invita oamenii sa petreaca ore minunate in aer curat, in mijlocul naturii si nu in cluburi pline de fum de tigara!

Comentarii

comentariu

About the Author

-