Published On: sâm, Iun 12th, 2010

Un tanar de 15 ani, cu mana in ghips si fara sa stie sa inoate, s-a inecat in Dunare

Share This
Tags

*Trecerea bac catre Smardam a fost locul unei tragedii petrecute cu doar o ora in urma, cand un tanar s-a inecat in Dunare, sub privirile a zeci de braileni aflati in zona.

Angelin Mihaila, 15 ani, a venit la scaldat impreuna cu unul dintre cei doisprezece frati ai lui.  Ei au intrat in apa in zona bacurilor mici, care efectuzeaza trecerea dintre Braila si Smardan, o zona care pare nepericuloasa, dar despre care putini stiu ca dupa cativa metri de panta lina urmeaza gropi adanci de pana la 30 de metri si vartejuri puternice. Din nefercire, intr-un din ele a intrat si tanarul Angelin si a sfarsit inecat, in conditiile in care avea o mana in ghips si nici nu stia sa inoate.

Martorii oculari spun ca tinerii sau jucat destula vreme in apa de langa mal si chiar s-au prefacut ca se ineaca strigand dupa ajutor. Acesta pare sa fie motivul pentru care atunci cand Angelin a disparut sub valuri nimeni nu a luat in seama strigatele disperate ale fratelui sau si nu au sarit sa-l ajute.

La putina vreme dupa ce tanarul s-a inecat, la fata locului a sosit un echipaj de pompieri cu o barca, pentru a incerca sa gaseasca trupul neinsufletit. Cautarile incheiat in urma cu cateva minute nu au avut succes, cadavrul urmad sa iasa la suprafata dupa trei zile, asa cum spune traditia.

Comentarii

comentariu

About the Author