Published On: joi, Iun 24th, 2010

Simionescu nu mai vrea sa dea ajutoare celor care le schimba pe tuica

Share This
Tags

Primarul Brailei si-a manifestat astazi nemultumirea public, din nou, ca exista institutii care acorda ajutoare cui nu merita. Aflat la sedinta Colegiului Prefectural al Judetului Braila, Aurel Simionescu a cerut Agentiei Judetene pentru Prestatii Sociale, primarilor din judet si Prefecturii Braila sa manifeste  mai multa atentie in cazul distribuirii de alimente sau ajutoare pentru lemne catre persoanele care le solicita.  
“Va trebui sa vedem mai bine modul in care reusim sa facem aceasta impartire catre persoanele care chiar au nevoie de acest sprijin si care nu se duc dupa aceea la coltul strazii, sa vanda sacul de faina pe tuica”, a spus Simionescu.
Primarul a atras atentia asupra faptului ca anumite acte normative prezinta hibe, dand ca exemplu pe cele care reglementeaza acordarea de lemne pentru caldura. El a propus modificarea sistemului de acordare a ajutoarelor si a propus gasirea unei formule simplificate de atribuire a lemnelor care, in prezent se distribuie in fiecare luna din anotimpul friguros. “Oamenii isi cumpara lemne vara sau toamna, o data! Nu se duc in fiecare zi sa-si ia cu sacosa lemnele. In plus, mai sunt unii care isi iau ajutorul prin luna mai si este clar ca nu-si iau lemne cu acesti bani, si ca atare nu trebuie sprijiniti”, a conchis edilul-sef.

Comentarii

comentariu

About the Author

-