Published On: Soare, Iun 27th, 2010

Scaunul prefectului Popa se clatina din ce in ce mai tare

Share This
Tags

* el a fost bagat pe teava de un angajat de la STS

Surprinzator, prefectul Dumitru Popa a renuntat sa nu mai comenteze decizii proprii sau ale sefului sau, prim ministrul Emil Boc. Asa s-a intamplat si in urma cu cateva minute, cand Popa a intrat in direct la un post de televiziune de stiri si a explicat de ce Boc s-a suparat pe el ca incerca sa salveze niste oi, in timpul teleconferintei de cu prefectii sustinuta de premier astazi, incepand cu orele 11. Prefectul a spus ca, din greseala, un speciaslist al STS a efectuat niste conexiuni gresite si astfel primul ministru a fost deranjat de discutia pe care Popa o purta pentru a trimite un camion la Smardan ca sa salveze mai multe animale. “Le permiteam sa treaca un camion care sa incarce animalele, in special oi, pe care sa le duca pe terasa, mai precis pe raza comunei Romanu”, declara prefectul pentru Infobraila in urma cu cateva ore, insa declaratia a fost auzita si de Boc, care s-a suparat si a spus: “Ne intereseaza sa aflam ce mai povestiti intre dumneavostra, ca poate mai scapam de un prefect sau subprefect!”

Intrebat daca se simte trecut pe “lista neagra”, Dumitru Popa a negat si s-a multumit sa comenteze doar faptul ca in aceste momente este mult mai preocupat de soarta celor 100 de sinistrati din Braila.

Reamintim cititorilor nostri ca surse extrem de bine informate din PDL ne-au dezvaluit iminenta inlocuire a actualului prefect Dumitru Popa cu Ion Stefan.

Stefan are 57 de ani, iar la baza este profesor, cu studii superioare la Facultatea de Istorie-Geografie. Ca activitate in administratie, el a fost, pe rand, deputat, cu doua mandate, presedinte al Consiliului Judetean si acum este consilier judetean. Ca activitate politica dupa 1990, el a fost membru FSN, PD (FSN), PDSR, iar acum, membru PDL. Daca va fi numit prefect, Stefan va trebui sa renunte la calitatea de membru de partid.

Comentarii

comentariu

About the Author