Published On: mar, Iun 29th, 2010

Sampanie, tort si artificii la Ziua Lucratorilor din Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti

Share This
Tags

In Sala Mare a Prefecturii Braila, angajatii Penitenciarului Tichilesti au sarbatorit ieri “Ziua Personalului din Sistemul Administratiei Penitenciare”. Manifestarea a reunit, pentru cateva ore, actuali si fosti angajati, colaboratori, membri din conducerea institutiilor locale. Invitatii au fost intampinati de inspectorul principal Jenie-Geanina Craciun, directorul penitenciarului, precum si de colegii acesteia.
“Ziua de 29 Iunie, “Ziua Personalului din Sistemul Administratiei Penitenciare”, ne regaseste pe noi, functionari publici cu statut special, intr-un moment pe care ni-l dorim festiv si optimist pentru fiecare dintre noi, dincolo de incercarile acestor vremuri”, a spus Craciun in alocutiunea de deschidere a manifestarii. Dupa aceea, invitatii au urmarit filmul “Trecut- Prezent- Viitor”, o foarte interesanta incursiune in istoria Penitenciarului de la Tichilesti, si a realizarilor stabilite de inimosul sau colectiv. De asemenea, au fost inmanate diplome si simboluri omagiale colaboratorilor traditionali ai unitatii, fostilor lucratori de penitenciare si au fost avansati in grad de functionari publici cu statut special, cadre care s-au evidentiat in munca in penitenciar.
La sarbatoare au participat, ca invitati de seama, subprefectul Brăilei, Veronica Macri, viceprimarul Doiniţa Ciocan, precum si presedintele Judecătoriei Braila Adrian Vank, fost Director al Penitenciarului.
La final, gazdele au oferit o receptie, stropita cu multa sampaniei si animata urarile de bine ale invitatilor si de artificiile de pe tort.

Comentarii

comentariu

About the Author

-