Published On: mar, Iun 22nd, 2010

PDL-istii braileni se cearta ca chiorii in sedintele CODA

Share This
Tags

* acestia tipa unii la altii, isi arunca jigniri si uneori, se ameninta cu bataia * Gheorghe Chiru, Eugen Badalan si Viorel Balcan au gura cea mai mare, in timp de “seful” cel mare, Constantin Dumitriu, face ciocul mic

De cand s-a schimbat conducerea PDL Braila, sedintele de partid devin ce in ce mai tensionate, iar uneori, se transforma intr-un adevarat circ. La mai recenta sedinta de acest tip a iesit cu strigaturi, amenintari cu bataia si invective, parti in conflict fiind, dupa cum v-am informat deja, Gheorghe Chiru, de unul singur si deputatii Eugen Badalan si  Viorel Balcan, in tandem. Unul dintre combatanti, Gheorghe Chiru, a admis pentru Infobraila ca i-a calificat in plina sedinta pe cei doi colegi drept “dinozauri politici” si mai mult, ca i-a spus lui Badalan ca este fericit ca “a fost cel care i-a dat ultimul sut in fund”, inainte ca acesta sa fie debarcat din functia de presedinte. Chiru sustine ca este constient ca, teoretic, el si colegii sai de partid “ar trebui sa fie o adunare politica si nu o adunatura”, insa reactioneaza uneori coleric, pentru ca ii este greu sa accepte sa-i fie bagat pumnul in gura, intr-un partid care isi spune “democrat”. Zvonurile privind scandalurile de la sedintele PDL au fost confirmate astazi si de Stanel Necula, care a admis ca cei trei au un conflict care depaseste limitele civilizatiei politice. Necula a declarat astazi ca a auzit cuvintele grele aruncate de unii si de altii, dar nu si amenintarile cu bataia, despre care a vorbit Chiru: “Discutiile astea au avut loc in sedinta, dar nu am auzit pe domnul Balcan ca il bate, au fost niste contre intre domnul Badalan si domnul Chiru. Poate separat au discutat… Bineinteles ca am auzit, fiindca nivelul discutiilor a fost unul destul de ridicat. Sonor, da, nivelul sonor. Eu nu am exprimat puncte de vedere referitor la conflictul dintre dansii. Asta s-a intamplat la finalul sedintei, noi discutam probleme politice legate de structuri, de directori de  deconcentrate, toate problemele care au continut substrat politic le-am comentat si fac asta de fiecare data, pentru ca este dreptul meu in CODA  (Comitetul de Organizare si Desfasurare a Alegerilor). Legat de conflictul personal dintre ei, nu vreau sa-l comentez, pentru ca si-l transeaza barbateste, daca vor, intr-o forma sau alta, sau in afara CODA, in opinia mea. Deci, din punctul meu de vedere,  nu sunt discutii care sa aiba loc in CODA”

Necula a recunoscut ca, de cand este el in PDL, nu a participat la sedinte atat de furtunoase.

Potrivit informatiilor din interior, presedintele local Constantin Dumitriu, care ar trebui sa tina lucrurile sub control, se dovedeste incapabil sa faca acest lucru si incearca din rasputeri sa-i convinga pe adversari, cu vorba buna, sa se impace.

Comentarii

comentariu

About the Author

-